Doporučuji herní myš od Gyborga... Mám už 2 roky Gyborg Rat 3, kterou jsem kupoval za 16oo-18oo,- a jsem s ní nesmírně spokojen. Je menší a určená hlavně pro hry. Velká výhoda je, že má na myši tlačítko na zrychlení a zpomalení pohybu myši (první level pohybu je nejpomalejší a můžeš mít 4 levly pohybu) a nemusíš chodit do nastavení hry/myši. Žádné problémy, prostě nic. Jen doporučuji a cena šla dolů :)
http://www.alza.cz/madcatz-cyborg-r-a-t-3-d183986.htm
Herní myš
Re: Herní myš
Naposledy upravil(a) Eastrin dne 02 črc 2013 11:07, celkem upraveno 2 x.
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
Dobrá cena, nato jak byla drahá. :)
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Za mě teda A4tech Bloody V7. Už jí mám rok, a stále funguje jak má. Zatím žádná závada a nic. Drží se mi pěkně a je menší. Ještě k tomu snímá na jekémkoliv povrchu a rychlost myši taky nastavíš normálně při hře. Stačí zmáčknout dvakrát (1) na myši. Ta jednička to máš na myší 3 různý druhy. První to je normální ,že když klikneš střelí to jednou, prostě klasická myš. Když si dáš druhý tak se ti změní kolečko na barvu zelenou a klikne ti dvakrát, takže v FPS hře ti to střelí 2 strely. A třetí svítí oranžově a střelí ti to třikrát.
Zde je odkaz http://mysi.heureka.cz/a4tech-bloody-v7-core-3/
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2013 11:34) ---
Ještě k té rychlosti. Tu musíš nastavit v programu. A pak můžeš na myši si nastavovat tou (1) rychlost, kterou tam sis nastavil. Jinak tam jsou ještě 3 jádra nebo co. První to je klasický bez FPS her. Takže už ti to nebude klikat dvakrát ale změní se ti jen barva. Když si to přepneš na druhý jádro máš to co jsem ti psal. A když na třetí tak tam je nějaký trial mod, který dostaneš a můžeš vyzkoušet. Jinak si ho musíš koupit. A ono ti to bude prý přesněji mířit i střílet nebo co. Sám sem zatím to nezkoušel. Já spíše hraju teď Lolko než FPS hry.
Zde je odkaz http://mysi.heureka.cz/a4tech-bloody-v7-core-3/
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Črc 2013 11:34) ---
Ještě k té rychlosti. Tu musíš nastavit v programu. A pak můžeš na myši si nastavovat tou (1) rychlost, kterou tam sis nastavil. Jinak tam jsou ještě 3 jádra nebo co. První to je klasický bez FPS her. Takže už ti to nebude klikat dvakrát ale změní se ti jen barva. Když si to přepneš na druhý jádro máš to co jsem ti psal. A když na třetí tak tam je nějaký trial mod, který dostaneš a můžeš vyzkoušet. Jinak si ho musíš koupit. A ono ti to bude prý přesněji mířit i střílet nebo co. Sám sem zatím to nezkoušel. Já spíše hraju teď Lolko než FPS hry.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3287
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14