IPhone vs HTC Vyřešeno
Re: IPhone vs HTC
Když máš peníze, tak bych šel rozhodně do Applu...
''Nelegálními se věci stávají tehdy, jakmile se stanou populární''
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
no já pravě dnes byl v obchodě s jablíčky a tam mněl možnost vyzkoušet si iphone 5 .. musím uznat že v porovnání s SIII ty pohyby, ty reakce toho displaye jsou neporovnatelne iphone 5 opravdu vede ...
když kouknu na heureku nejlevnější IPHONE je Tady ...
co si o tom myslíte ? .. bude ten telefon fungovat jak má ?
když kouknu na heureku nejlevnější IPHONE je Tady ...
co si o tom myslíte ? .. bude ten telefon fungovat jak má ?
A počkej až tam bude iOS 7, ale nevím jestli je to pro tebe výhoda. Mrknu na Tube :)
Na Aukro se vyser když na to nemáš tak to nekupuj
> http://store.apple.com/cz
Na Aukro se vyser když na to nemáš tak to nekupuj

- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím, věřit se tomu asi dá, ovšem nepíše jestli je to z český distrubuce. Radši bych si připlatil a koupil to z ověřených zdrojů.
iOS7 je něco hroznýho, osobně se na něj opravdu netěším, né, že by to byl špatný systém, ve funkčnosti to má zatím samé +.. Každopádně ten vzhled je hnus. :)
iOS7 je něco hroznýho, osobně se na něj opravdu netěším, né, že by to byl špatný systém, ve funkčnosti to má zatím samé +.. Každopádně ten vzhled je hnus. :)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
Přes aukro to vůbec nekupuj...Může být zablokovaný a jsou s tím potíže. Navíc nevíš jestli je to funkční a se zárukou.
Apply kupuj jen v officiálních obchodech...
Apply kupuj jen v officiálních obchodech...
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
samozřejmně že z aukra to objednávat nebudu nejsem vul jen jsem zvědavý.. ale říkám si že když jde ušetřit tak bych mohl ušetřit ...
spolupracovník si pořídil nový telefon 2 měsíce zpátky ( sony J) ztudma .. není to z české distribuce ale telefon funguje uplně v pohodě a balení a všechno skvělé a ta cena je velmi zajímavá .. rozhodně si to dám do nákladu a telefon tedy budu mít bez DPH takže Iphone 5 mně výjde na 12.140Kč .. což je velmi hezká cena .. co na to říkáte ?
spolupracovník si pořídil nový telefon 2 měsíce zpátky ( sony J) ztudma .. není to z české distribuce ale telefon funguje uplně v pohodě a balení a všechno skvělé a ta cena je velmi zajímavá .. rozhodně si to dám do nákladu a telefon tedy budu mít bez DPH takže Iphone 5 mně výjde na 12.140Kč .. což je velmi hezká cena .. co na to říkáte ?
Nevíš odkud iPhone je, tudíž může být zablokovaný a nepojede Ti. Tenhle problém mají iDevices (Apple produkty) koupené ze zahraničí...
-Kim Dotcom
-Kim Dotcom
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podle recenzí od lidí co tam nakoupili, tak všechno je OK do té doby, než se zakoupený produkt rozbije nebo ho potřebujete reklamovat- tudíž reklamace se nedovoláte.
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Takže když to koupím odtud tak to bude vše bez problému ?? .. a když už jsem se rozhodl na ten iphone, je lepší osobní odběr nebo je to jedno ? .. jen se ptám nebot v obchodě kde jsem zkoušel iphone tak jsem strávil dobrou hodinu a viděl jsem ty šikovné a ochotné pracovnice co lidem dobře poradily
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Samozřejmě z officiálních stránech to je dobrý tah.
Jinak osobní odběr nutný není, já osobně ho teda vždy kupoval osobně, ale spousta lidí si to kupují přes internet a nemají sebemenší problém.
Jinak osobní odběr nutný není, já osobně ho teda vždy kupoval osobně, ale spousta lidí si to kupují přes internet a nemají sebemenší problém.
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 11 Pro 64GB Green
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
vidím tvojí jablíčkovou sestavu takže stím problém nemáš ale když jsem ted dal řeč s páru majiteli iphonu tak říkají že je to samožřejmně nejlepší volba ale kompatabilita s ostatními zařízeními ( pc s W7,atd) není 100% .. má někdo zkušenost jenom s telfonem a jeho kompatabilitou ?
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nečetl jsem o co tu jde, každopádně je to na každém, co si vybere a co upřednostní.
Apple (iOS) - věci, které zkrátka fungují. Nevyhraješ si s tím tak, jako s Androidem - maximálně Jailbreak a tím to hasne.
Android - věci, které dá se říct fungují, ale mohou fungovat lépe, když si s nima pohraješ. Tudíž třeba nové ROMky a tak. Android je více otevřenější platforma.
Pokuď jsi člověk, co si s věcma rád hraje a co nikdy není úplně spokojený, tak jdi do HTC. Na druhou stranu pokuď jsi člověk, který je spokojený s tím, co dostane do ruky, jdi do iPhonu
Já osobně si vybíral mezi iOS a Androidem co se týče tabletů. Vybral jsem si iPad s tím, že budu jailbreakovat (a to pouze proto, že chci NES/SNES emulátor!). Dostanu od každého něco - otevřenou platformu a zároveň funkční kus HW.
edit: k tomu, kde koupit - no, podívej se po eBayi a Amazonu. Já odtamaď sehnal iPad 4 32gb Wifi za 425 liber. To je asi 12 750,- KČ. V Česku a na ofic. českých stránkách Applu je od 15 100,- KČ. Pravda je, že pokuď nemáš cestu do Anglie, tak shipping nebude levný. To samé reklamace, s tímhle moc obeznámen nejsem, ale snad (kdyby něco) tak mi to vezmou v nějaké české Apple pobočce.
Apple (iOS) - věci, které zkrátka fungují. Nevyhraješ si s tím tak, jako s Androidem - maximálně Jailbreak a tím to hasne.
Android - věci, které dá se říct fungují, ale mohou fungovat lépe, když si s nima pohraješ. Tudíž třeba nové ROMky a tak. Android je více otevřenější platforma.
Pokuď jsi člověk, co si s věcma rád hraje a co nikdy není úplně spokojený, tak jdi do HTC. Na druhou stranu pokuď jsi člověk, který je spokojený s tím, co dostane do ruky, jdi do iPhonu
Já osobně si vybíral mezi iOS a Androidem co se týče tabletů. Vybral jsem si iPad s tím, že budu jailbreakovat (a to pouze proto, že chci NES/SNES emulátor!). Dostanu od každého něco - otevřenou platformu a zároveň funkční kus HW.
edit: k tomu, kde koupit - no, podívej se po eBayi a Amazonu. Já odtamaď sehnal iPad 4 32gb Wifi za 425 liber. To je asi 12 750,- KČ. V Česku a na ofic. českých stránkách Applu je od 15 100,- KČ. Pravda je, že pokuď nemáš cestu do Anglie, tak shipping nebude levný. To samé reklamace, s tímhle moc obeznámen nejsem, ale snad (kdyby něco) tak mi to vezmou v nějaké české Apple pobočce.
Naposledy upravil(a) Clorky dne 05 črc 2013 20:06, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3391
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
04 srp 2024 02:33
-
- 8
- 4570
-
od Søren
19 zář 2024 21:59
-
- 5
- 3099
-
od falco_dee
02 říj 2024 11:25
-
- 2
- 3892
-
od Søren
19 říj 2024 12:29
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1487
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”