nový mobil do 5k Vyřešeno
- jayden
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nový mobil do 5k
zdravím vlastním tel samsung galaxy ace s5830 docela dost se seká a má malou vnitřní paměť a tak se ohlížim po jiném tel. nemohli byste mi nějaký doporučit do 5 tisíc?
NTB: Lenovo Legion Y520 80WK00X6CK MP: S23 8/256
Re: nový mobil do 5k
Záleží k čemu chceš tel... např hry, sms / volání, práce s dokumenty. Záleží ti na pořádné značce ?
- jayden
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
volani sms obcas na wifi zkouknout co se deje ve svete kdyby byla GPS nezlobil bych se hry na tel nehraju a urcite aby umel otevrit dokumenty jako word excel powerpoint a pdf
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Nokia Lumia 520 by mohla být ta správná volba. Taky o ní uvažuju.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
- jayden
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ale ta nema v sobe gps nebo jo? 

Proč se ptáš jestli mu záleží na značce? Na značce záleží jen omezeným ****, kvalita se neskrývá v značce. Mnoho čínských společností, kteří mají mobily, které se k nám nikdy nedostanou jsou mnohem kvalitnější než třeba slavný Samsung apod...
Huawei Ascend Y300. Ale u toho by si musel nahrát např. Cyagen mod tak zamrdaný prostředí jsem ještě neviděl a ještě to vystavují na odzkoušení.
Nokia Lumia 520. I když já bych nepřekousl, že nemá LED Diodu.
Windows Phone 8S.
GIGABYTE GSmart Maya M1 - recenze http://www.androidmarket.cz/mobilni-tel ... 1-recenze/
Celkem zajímavý phone- 2 SIM, 1GB RAM, qHD, čistý Android (plynulost
) kdybych neměl G300 jdu do něj 
Koukám, že většina výrobců Androidů sere na nižší střední třídu. (Sony, HTC, Samsung...)
GPS je všude
Huawei Ascend Y300. Ale u toho by si musel nahrát např. Cyagen mod tak zamrdaný prostředí jsem ještě neviděl a ještě to vystavují na odzkoušení.
Nokia Lumia 520. I když já bych nepřekousl, že nemá LED Diodu.
Windows Phone 8S.
GIGABYTE GSmart Maya M1 - recenze http://www.androidmarket.cz/mobilni-tel ... 1-recenze/
Celkem zajímavý phone- 2 SIM, 1GB RAM, qHD, čistý Android (plynulost

Koukám, že většina výrobců Androidů sere na nižší střední třídu. (Sony, HTC, Samsung...)
GPS je všude

Taky bych šáhnul po Nokia Lumia 520. GPS má a dokonce má zdarma offline navigaci.
556996324 napsal jsem značku protože jsou něktěří háklivý i na značky typu ZTE, Huawei. Souhlasím s Divine. Podle tvých potřeb bude dobrá Nokia Lumia 520 nebo jinej WP Phone.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
556996324 píše:Proč se ptáš jestli mu záleží na značce? Na značce záleží jen omezeným ****, kvalita se neskrývá v značce. Mnoho čínských společností, kteří mají mobily, které se k nám nikdy nedostanou jsou mnohem kvalitnější než třeba slavný Samsung apod...
Naprosto s tebou souhlasím, jenom idiot si koupí telefon od spolehlivého a prověřeného výrobce

„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
Myslíš, že je rozdíl mezi tím jak dělá mobily třeba Samsung a nějaký Oppo ? Podle mě bude to Oppo kvalitnější než Ťamtung :-/ Jenom s tím rozdílem, že Samsung přidá velkou marži nebo jak se tomu nadává.
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, nemyslím si že by byl rozdíl mezi tím jak dělá mobily Samsung a jak nějaká jiná čínská mrcha.
Budu ale klidnější, když se mi ve střední Evropě rozsype Nokie, než když se mi rozsype nějaký tvoje Oppo. Který se stejně rozsype.
Budu ale klidnější, když se mi ve střední Evropě rozsype Nokie, než když se mi rozsype nějaký tvoje Oppo. Který se stejně rozsype.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
Tak ono koupit model co má výbavu jako S4 za čtvrt ceny je podle mě výhodnější. Měl jsem dost mobilů a zacházím s nimi špatně a ještě se mi žádný nerozsypal, takže já bych to to teda radši riskl a koupil nějakou "mrchu" z Číny nadupanou než si tady koupit předražený, slabý sráč. Ale každý to vidí jinak že jo?
Někdo třeba radši nechce riskovat a koupí něco jiného. Je to na každém co udělá...
Dejme tomu, že z Číny mám za 6k luxusní 4-jádro, full HD displeje a kdo ví co ještě. Tady koupíš za 6k leda tak hovno ;D

Dejme tomu, že z Číny mám za 6k luxusní 4-jádro, full HD displeje a kdo ví co ještě. Tady koupíš za 6k leda tak hovno ;D
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2528
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4165
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2003
-