Příspěvekod Clorky » 05 črc 2013 20:25
Jo, to s tím, že se zasviní a nešlape jak by měl jsem zapomněl dodat. Je to opravdu věc, ke které by se mělo přihlížet. Pokuď nepostupuješ podle určitého zadání při flashování např. custom ROM nebo kernelu, tak si to třeba i brickneš, ale nikdy se mi to nestalo. Pokuď jsi člověk, co si dává pozor a pozorně čte návody není se čeho bát. Ale shit happens.
(android) Problémy jsou, ale nejen s neopatrným flashováním, ale třeba s taktováním. Foun ti bude třeba běžet na o 200MHz větší frekvenci, ale třeba po týdnu vypoví, hryzne se, restartuje a při větší zátěži to samé pořád dokola, dokuď nepodtaktuješ na nižší frekvenci. Dále instalování tří prdelí widgetů, ale třeba jen pomalá SD karta může zapříčinit opravdu nulový požitek z používání systému.
Je třeba, hlavně teda při výběru Androidu zvažovat a zvažovat - proč zrovna Android a ne iOS a naopak.
V tento moment je třeba připomenout, že nic z toho u iOS v podstatě neexistuje, ale když si to jailbreakneš, tak dostaneš fůru jiných možností - především customizace vzhledu. To znamená třeba posouvání v 'launcheru' dolů/nahoru, ne do stran. Potom třeba úprava vzhledu složky, expandování docku (místo základních tuším 4 ikonek můžeš v dolním docku mít až 8 atd.). Jailbreak ti taky dovolí, teda hlavně dovolí instalovat 'zakázané apps', tudíž ty které Apple neschválil. Většinou je třeba si dávat pozor, o co zrovna jde. Je tolik věcí, co se s tím po Jailbreaku dá dělat. Hlavní otázka je, jestli stojí za to 'riskovat' instalování samotného Jailbreaku.
Měl by ses tedy hlavně rozhodnout, jestli si s tím budeš hrát. To co jsem ti sepsal je menšina toho, co se stím dá potom dělat, ale je to základ.
Jestli si s tím hrát nebudeš, tak ber iPhone.