Pracuji na webu a chtěl bych se zeptat na otázku jak do tohodle css kodu dodat dvoustupňové vertikální menu mam tam standardní menu a potřeboval bych dvoustupňové. Problém je v tom že menu mám nahozené na web přez
Pokud by měl někdo chvilku času a podíval se mi na to byl bych rád třeba po icq: 631298947 nebo i přímo sem
Když sem byl malý tak sem se rád motal v kuchyni. Ale nemotal sem se tam sám. Motala se tem se mnou máma i táta. A když sem se v patnácti rozhodoval co dál, tak GAMBRINUS pro mně byla jasná volba.
#left_column { width:195px; float:left; } .horizontal #left_column { width:auto; float:none; } #navigation a { background:url(../images/button_bg1.gif) no-repeat; width:170px; height:25px; display:block; padding-left:25px; margin:5px 0; font-size:13px; color:white; text-decoration:none; line-height:25px;} #navigation a:hover { background-position:0 bottom; } #navigation ul { font-size: 13px; margin:5px 0; padding-left:25px; list-style: none; } #navigation ul li { display: block; position: relative; float: none; } #navigation li ul { display: none; } #navigation ul li a { display: block; text-decoration: none; color: white; line-height:25px; padding-left: 25px; background: url(../images/button_bg1.gif) no-repeat; width: 170px; height: 25px; margin: 5px 0; white-space: normal; } #navigation ul li a:hover { background-position:0 bottom; } #navigation li:hover ul { display: block; position: relative; } #navigation li:hover li { float: none; font-size: 13px; } #navigation li:hover a { background-position:0 bottom; } #navigation li:hover li a:hover { background-position:0 bottom; }
a ve výsledku to vypadá celkem dobře až na par drobností které mě nejdou doladit. Udělat aby se to vysouvalo do strany a ne dolů ?
Když sem byl malý tak sem se rád motal v kuchyni. Ale nemotal sem se tam sám. Motala se tem se mnou máma i táta. A když sem se v patnácti rozhodoval co dál, tak GAMBRINUS pro mně byla jasná volba.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
a aby se vysouvalo tohle se vysouvá, ale jen dolů a to mi nevyhovuje, protože mám vertikální menu
iPhone XS
buď mám chybu v code nebo to měním na špatném místě mohl bys mi naznačit kde v tom code to mám pozměnit protože ať se snažím dělá mě to ještě větší krpu.
Menu -> submenu Menu -> submenu atd... vždy po přejetí myší na to menu aby se to submenu roztáhlo zároveň
no moc nechápu co přesně chceš otevři si to třeba v malování a napozicuj to jak by to mělo vypadat rozbalený a sbalený
iPhone XS
menu se vysouvá, ale jak je vidět nahoře tak né do strany, ale dolů...
no podle tohohle jsem to taky nepochopil :( ještě tam nějak odděl co je hlavní kategorie a co se vysouvá
iPhone XS