Dostal sem tuhle desku, a tak bych chtel vedet jaky procaky na ni dou a jakej by byl asi nejlepsi (byl na tom Duron 750 mhz, kterej po vyladeni odesel ale deska je ok)
Novej procák do toho už nějakej pátek nekoupíš a v bazaru asi moc velkej výběr mít nebudeš. Tu tabulku si vytiskni, vem ji sebou a mrkni co ti nabídnou. Určitě by byl lepší Athlon(Thunderbird), je otázka jestli ho seženeš...
Špatně jsi hledal chlapče http://www.syntaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=104 Support je opravdu na "excelentní" úrovni, takže nějakou tabulku s podporovanejma procákama by člověk na jejich webu hledal marně. Dokonce u novýho biosu ani nemaj psaný co opravuje či přidává :!:. Jistý je jen že podporuje FSB max 333Mhz, kdesi sem dokonce zahlíd že s nejnovějším biosem by měla podporovat i Semprony, ale byla to zpráva typu "jedna paní povídala"...
Btw: Kde k tomu probůh přišel??? O týhle značce slyším opravdu poprvý...
Kdyz sem tuhle zakladovku zadarmo dostal tak sem taky cumel co to je...
Tak sem ji za nejakou kacku strelil kamosovi, ja prece podporuju Pentium
Jisty je ze sem to dostal ja a jemu prodal, a taky to ze u nas v obci to ma asi 7 lidi ... (vim jelikoz se u me vystridaly PC nekolika lidi ) a vubec nevim kde to berou, ale 4 z nich to maj jako skladanej original z Impact Computers... asi tam chlapci setrej...
Dobrý den
mám desku asrock b450 Pro4 mám jí osazenou jedním SSD poze 256 GB chtěl bych koupit větší ale mám otázku zda bude novější disk kompatibilní s deskou když na desce na slotu je napsáno PCIe 3.0 4x NVMe ale koupil bych disk s PCIe 4.0 4x...
Poslední příspěvek
Ke starému NVMe disku můžeš dokoupit rámeček a používat ho jako externí disk do USB.
Potřeboval bych dokoupit ssd m2 disk, klasika, na nějaký soubory a hry.
Doba je zlá, tak koukam na kazdou korunu, nechci se nechat zlákat krasnyma slůvkama od prodejců, tak ma otázka zní,
Bude v tom opravdu velký rozdíl, mezi těmito disky...
Poslední příspěvek
bude-li váš problém zdárně vyřešen, nezapomeňte celé téma označit za "Vyřešené" (kliknutím na ikonku "fajfky" v pravo).
Ahoj, nějaké zkušenosti s kabelem iGET UTP? Cena +/- stejná jak Datacom. Obyčejné rozvody, propojení PC v domě...
Poslední příspěvek
iGET UTP kable - iGET je obchodná značka firmy a sú to káble CAT5E. Ale po pravde - pri pohľade na stránku iGET - síce pekná stránka, ale veľa dôvery nevzbudzuje - nespĺňa totiž žiadne povinné náležitosti - adresa, sídlo.... NIČ, kontakt jedine cez...
Zdravím, chtěl bych si nechat poradit nějaký bazarový notebook, notebook bude výhradně na učení se novych věcí - YT, Excel, PowerBI a možná občas nějaké technické kreslení. Nemusí to být žádná top mašina, jde mi čistě o to, že potrebuju být mobilní,...