Windows 8-vyšší výkon pc
Windows 8-vyšší výkon pc
Zdravim, momentalne mam win 7 a chtel jsem se zeptat, jestli mi windows 8 zvysi vykon pc, jako na hry a jestli treba ze zakladu bere min ramky atd.. Predem dekuji za rady.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 8-vyšší výkon pc
Win 8 by mohli být o něco méně náročnější, takže odezva programů by měla být rychlejší. Ale FPS ve hrách se ti nezvýší
Je mensi spotreba pameti samotnym OS + rychlejsi start OS
A budes moct hrat hry ktere vyzaduji Windows 8
A budes moct hrat hry ktere vyzaduji Windows 8
Ja mam 4gb ram na pc. A co by jsme mi doporucili, pouzivat win 7 nebo win 8?
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Win 8 jsou rychlejší, lidi si akorát stěžují na metro a chybějící Start. Klasický Start se dá vrátit pomocí jednoho programu. Jednoduchý návod (sice v angličtině, ale dá se to pochopit)
Start není potřeba do Win 8 vracet, metro funguje podobně akorát je přes celou obrazovku.
Jinak jestli se s metrem nesmíříš, chybu neuděláš ani s Win 7. Prostě se rozhodni jestli chceš metro nebo ne :)
Jinak jestli se s metrem nesmíříš, chybu neuděláš ani s Win 7. Prostě se rozhodni jestli chceš metro nebo ne :)
Metro funguje podobne, jen se misto 400 odkazu vejde na obrazovku jenom 20
Lidem co maji na plose odkaz na Facebook, Internet, postu a 3 hry to samozrejmne vadit nebude, pro nas co pouzivame aplikace ktere maji treba 40 spoustecich souboru je to ovsem nepouzitelne

Lidem co maji na plose odkaz na Facebook, Internet, postu a 3 hry to samozrejmne vadit nebude, pro nas co pouzivame aplikace ktere maji treba 40 spoustecich souboru je to ovsem nepouzitelne
A co pouzivate vy? Vy pouzivate win 8? A taky si je mozna nainstaluju chci je skusit, protoze si za rok budu kupovat notebook, tak at vim jestli tam mam hazet win 7 nebo 8.
Já bych volil Windows 8, myslím si že je to dobrý systém a metro podle mého značně urychluje práci
Stačí ho umět používat!

Jak presne urychluje praci? Tim ze je potreba prepinat 10 obrazovek vedle sebe misto klikani na ikonu?
V 8.1 je dokonce aktualizace - ty ikony jsou mensi, takze se jich vejde na obrazovku vic. A kdyby je jeste zmensili, tak se jich tam vejde dokonce stejne jako ve Startmenu
To je to same jako kdyby nacpali do auta misto volantu kormidlo a zacali vsem vykladat ze je to v podstate jednodussi, akorat uz by nedokazali rict v cem konkretne
Windows 8 samozrejmne ano, ale modern GUI je treba ihned nahradit rozhranim ktere je stejne pouzitelne jako v predchozich verzich
V 8.1 je dokonce aktualizace - ty ikony jsou mensi, takze se jich vejde na obrazovku vic. A kdyby je jeste zmensili, tak se jich tam vejde dokonce stejne jako ve Startmenu
To je to same jako kdyby nacpali do auta misto volantu kormidlo a zacali vsem vykladat ze je to v podstate jednodussi, akorat uz by nedokazali rict v cem konkretne
Windows 8 samozrejmne ano, ale modern GUI je treba ihned nahradit rozhranim ktere je stejne pouzitelne jako v predchozich verzich
Já mám Win 8, metro používám jen jako start (nepoužívám metro aplikace kromě pošty) a jsem spokojený. K sedmičkám už bych se nevracel. Ale každému vyhovuje něco jiného, nejlepší by bylo kdyby jsi Win 8 vyzkoušel a potom se rozhodl.
Petr22:
Víš, že jde v metru hledat jako ve startu? :)
Petr22:
Tim ze je potreba prepinat 10 obrazovek vedle sebe misto klikani na ikonu?
Víš, že jde v metru hledat jako ve startu? :)
Ten windows 8 urcite minimalne skusim a asi tam hodim ten program s tim kasickym startem.
Mohl bych mit dotaz uplne o jine veci? Pri hrani mam zaplej razer gamebooster a dnes sem se na nej dival na teplotu grafiky, pri hrani... a nejvic co sem tam videl bylo 74 °C a tak sem se chtel zetat tady, jestli to neni moc? Nechtel bych, aby se mi pokazila grafika...
Jinak hned kdyz sem minimalizoval hru, tak to slo rychle dolu a kdyz sem ji zase maximilizoval, tak zas nahoru.
EDIT: Grafiku mam Geforce 440
Mohl bych mit dotaz uplne o jine veci? Pri hrani mam zaplej razer gamebooster a dnes sem se na nej dival na teplotu grafiky, pri hrani... a nejvic co sem tam videl bylo 74 °C a tak sem se chtel zetat tady, jestli to neni moc? Nechtel bych, aby se mi pokazila grafika...
Jinak hned kdyz sem minimalizoval hru, tak to slo rychle dolu a kdyz sem ji zase maximilizoval, tak zas nahoru.

EDIT: Grafiku mam Geforce 440
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5868
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek