dobry den potreboval bych poradit co mam s PC, protoze kdyz ho zapnu tak se rozjede nez se nacte windows tak na pc zhasnou vsechny svetylka a jen huci ovsem uz se nerozjede monitor ztmavne a nic nejde restart nejde vypnout natvrdo proste nic musim ho vypnout ze zasuvky. Kdyz ho zapnu treba za 15minut tak jde ale kdyz dam restart tak zase zhasne a nic muze mi nekdo poradit pujde s tim neco jineho nez
Když píšeš že se nic nerozjede a pak že pomůže jen vytáhnutí ze zásuvky, tak bych spíš hledal problém ve zdroji...ten máš jaký? A taky trošku popiš co máš vlastně za hardware. Ale hlavně ten zdroj.
Baterkou to není, POST by vypsal chybu kontrolního součtu. Odpoveď "měl by" na otázku, zda se točí všechny větráky je špatná. Správná odpověď je ANO, nebo NE. Pokud ANO sázel bych na vadu zdroje, pokud NE, vadná komponenta je jasná.
Podobnej problem jsem resil na mami notebooku, ma notesa ACER a jel bez problemu rok a pul, ale pak zacal blbnout, tim myslim ze kdyz se zapnul tak jel bez problemu, ale obcas se nezapnul (monitor vubec nenabehl jen svitila napajeci dioda, a musel se bud odpojit od zdroje nebo tvrdy vypnuti - par sekund drzet tlacitno napajeni), jinak to stejny to delalo tak pri 2 restartech ze 3. Problem tam byl v kontaktech ramky se zakladkou. Tak jsem ho poslal na reklamaci a tam vymenili zakladku a uz beha jak ma. Tim chci ric ze to muze byt i tvuj zdroj problemu ale nemusi, zkus se podivat jestli ti dobre sedeji ramky ve slotech, muzes zkusit je vyjmout a lehce gumou vycistit konektory na ramce.
Dobrý den
Chtěl bych vás poprosit zda-li by mi někdo nepomohl s výběrem PC komponentů. Jsem v tom úplný nováček a bezmála jedinou inspiraci jsem měl ze stránek geekboye jenže po několika komentářích na tomto fóru jsem zjistil že to nejspíše nebude...
Poslední příspěvek
Zatím 1080p v budoucnu s 5070 ti samozřejmě 1440p
Na klasické hry jako csko,lolko,Thrones And Liberty, nějaké COOP hry jako dead Island 2, dying light 2, remnant 2 a pod alespoň na 60fps (před 5070ti)
Dobrý den, píši zde, s prosbou o radu s koupí notebooku ( převážně na školu - IT ).
Chtěl bych minimum celkové kapacity RAM 16GB (DDR4 stačí), nejlépe, aby šlo upgradovat na 32 . Grafika by mohla být i integrovaná, pokud by jsem mohl alokovat paměť...
Ahojte, prosím o radu. Mám starší PC (cca 10 rokov), Intel i5-4590 / DDR3 RAM ... V pondelí som do neho nahodil koupenú bazarovú grafiku GTX1660Super, o dva dny neskor som z bazaru kúpil DDR3 pamate no a dnes mi nechcel nastartovať.
Po zapnutí...
Poslední příspěvek
meda2016 : Tak zatím teda PC šlape jak má :-) ... človek sa učí celý život.
Ešte chvílku budu sledovat a jak bude všetko v poriadku tak tému uzavřu.
Ďakujem
Mám obavu jestli se vleze chladič ale jsou to 2mm tak by mohl ne?
Poslední příspěvek
Ten se jednak asi nevejde, ale je i zbytečně výkonný a předražený - jestli Noctua, tak stejnou službu udělá stará NH-D15 nebo srovnatelná menší NH-U12A (můžu doporučit).
Jako disk bych vzal výhodnější rovněž špičkový Kingston KC3000.
Kilowattový...