Grand Theft Auto V - líbí se vám trailer?

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Koupíte si GTA 5 ?

Ano
17
31%
Ne
12
22%
Možná
14
26%
Ani to nebudu hrát
6
11%
Koupím si sběratelskou edici
5
9%

Celkem hlasů: 54

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Grand Theft Auto V

Příspěvekod petr22 » 29 srp 2013 22:29

Jednodussi to urcite neni, kdyz na PC staci premazat jeden soubor. Na XBOXu je to pomerne slozity zasah do hardware a na PS3 to nejde vubec (pricemz spousta her ma na XBOX vetsi prodejnost).

Naprosta vetsina majitelu XBOXu nema konzoli nijak modifikovanou a na prodejnostii her je to videt, u PS3 je to jasne z principu.

Bazos a spol je takovy cesky unikat, protoze jinde (v jinem state) by si pro cloveka ktery poda takovy inzerat rovnou dosla Policie s pravnikama od Sony. Jaka byla pekna afera s modchipama na PS2, co zabavili celnici na hranici a objednatel sel podat vysvetleni.

Reklama
kropovez
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod kropovez » 29 srp 2013 22:42

No akorát ten flash a pak už se jen patchuje, sam sem 360tku měl :D Jinak je fakt to nechat bejt a je to dobře, protože jinak by už žádné hry nevycházely. Ale stejně budou muset v budoucnu vydělávat reklamama nebo jinak, protože všechno se da oblbnout.

Odesláno z mého U8815 pomocí Tapatalk 2
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 29 srp 2013 22:52

Na tu hru čekám jak nadrženej pes už od začátku, jak se řeklo, že bude GTA V. :D Prostě to bude pecka hra a ta mi nebude chybět ve sbírce, asi tak...! :)

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 29 srp 2013 22:57

To je tedy anketa... :roll:

V té anketě chybí jedna velmi důležitá možnost a sice: Stáhnu si jí.
Anketa by mohla být svobodnější. Já tady dopověděl: Ano - koupím si jí. Ale není to ono... Raději bych klikal na možnost: Stáhnu si jí.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 29 srp 2013 23:03

Upřímně si myslím že seš taková ta česká typická svi**... Krást to jo, ale práce ti smrdí, už jenom ten tvůj podpis. Kvůli takovým jako ty je možnost že nám tu hru na PC vůbec nevydaji.

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 29 srp 2013 23:08

Já pracuji... Nejsem na sociálních dávkách, jako naši oblíbení hnědočeši. :D
Práce mi vůbec nesmrdí. Ale zastávám názor, že pokud je něco zdarma, tak proč toho nevyužít, že? :smile:

Myslím, že to bude dobrá hra... Kolik bude mít asi GB? :-o

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 29 srp 2013 23:12

Takže když si nějaký senior opře kolo před krámem a jde si za svůj ubohý důchod koupit šumavu, tak ty mu to kolo ukradneš? Tak to se máš čím chlubit. Když jdeš nakoupit tak si taky něco vezmes ''pod svetrem'' né? Je to přeci zadarmo, proč toho nevyužít!?

Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Martin63 » 29 srp 2013 23:24

Takhle já nepřemýšlím! "Okrádám pouze ty bohaté"... Chudému, zbídačenému člověku, který ani nemá na chleba bych nikdy nic neudělal špatného. To samé třeba menším obchůdkům s potravinami... Jsou to soukromníci. Tudíž nejsou moc bohatí, tak proč jim škodit? A přiláním se k tomu, že někdo třeba ukradne v Albertu, COOPu, Baumax, OBI... nějaké zboží. To jsou všechno velcí podnikatelé, kteří mají peněz dost. To samé internetoví provideři... Kdybych nebyl náročný a nechtěl 100/100 Mbps, tak dodnes mohu krásně chytat souseda, kde bych měl kolem 45/40 Mbps. Po jeho Wi-Fi... Těch 300 Kč/měsíc mě už také nevytrhne.

Ale zpět k tématu!!! Špiníme tu naprosto nevinné téma. Chceš-li mě odpovědět. Napiš mi do SZ. :wink:

Já zde pouze napsal, že mi tato možnost chybí v anketě, abych mohl hlasovat zcela čestně. To, že ty útočíš už je tvůj problém.

kropovez
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod kropovez » 29 srp 2013 23:36

GTA je velká hra, která dala dost práce a tu tisícovku si zaslouží, ale jsou tu hry za 1200kč, které mají hratelnost 8 hodin a toť vše, jak je dnes zvykem a to je pak spis jen předrazena droga. Nevím kdo ty ceny určuje.

Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod ondoubek » 30 srp 2013 00:24

Martin63 píše:Takhle já nepřemýšlím! "Okrádám pouze ty bohaté"... Chudému, zbídačenému člověku, který ani nemá na chleba bych nikdy nic neudělal špatného. To samé třeba menším obchůdkům s potravinami... Jsou to soukromníci. Tudíž nejsou moc bohatí, tak proč jim škodit? A přiláním se k tomu, že někdo třeba ukradne v Albertu, COOPu, Baumax, OBI... nějaké zboží. To jsou všechno velcí podnikatelé, kteří mají peněz dost. To samé internetoví provideři... Kdybych nebyl náročný a nechtěl 100/100 Mbps, tak dodnes mohu krásně chytat souseda, kde bych měl kolem 45/40 Mbps. Po jeho Wi-Fi... Těch 300 Kč/měsíc mě už také nevytrhne.

Ale zpět k tématu!!! Špiníme tu naprosto nevinné téma. Chceš-li mě odpovědět. Napiš mi do SZ. :wink:

Já zde pouze napsal, že mi tato možnost chybí v anketě, abych mohl hlasovat zcela čestně. To, že ty útočíš už je tvůj problém.

OT: To máš dobrý, já mám 8/1mbps za 320kč :-( Nic lepšîho tu na vesnici není, hrozná díra.

kropovez
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod kropovez » 30 srp 2013 00:38

Já mam na vesnici to nejlepší co tu de a to je 8mb/512kb za 500kč od o2 :D

Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"

Kernerog
nováček
Stav:

Příspěvekod Kernerog » 30 srp 2013 00:56

Myslím, že až to vyjde na pc, lidi si to budou kupovat hlavně kvůli multiplayeru. Takže když bude hra hodně dobrá, tak si ji koupí i warezák.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Které auto koupit do 25000?
    od tupek » 16 srp 2024 16:33 » v Vše ostatní (Off topic)
    25
    11460
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    21 říj 2024 16:55

Zpět na “Hry”