Mam zakladni desku Aopen AX34 pro a pripojil sem k ni ATA IDE disk ja ko master na primarni Ide kanal a naistaloval sem na nej Win XP professional ale pri startu se mi vzdycky napise rozpoznan novy hardware -Via Bus master iDE driver.. nic to nenajde a nenaistaluje a ve spravci hardwaru to mam pod ' řadiče SCSI a RAID' a je u toho vykřičník.
A to i kdyz sem predtim nainstaloval nejnovejsi ovladace na tu desku a cosi co se menovalo VIA bus master IDE drivers ale stejne se nic nestalo akorat mam na liste jakousi utilitu IDETOOL
předem diky za rady ..
problem s hardiskem
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tohle je nejspíše ovladač IDE.
Stáhni si ovladače ke své zákl. desce.
PS:Na svém starém PC jsem to měl také takhle.Pokud jsem ty ovladače nenainstaloval, tak to jelo, ale když jsem je nainstaloval, tak to jelo ještě rychleji.

Stáhni si ovladače ke své zákl. desce.

PS:Na svém starém PC jsem to měl také takhle.Pokud jsem ty ovladače nenainstaloval, tak to jelo, ale když jsem je nainstaloval, tak to jelo ještě rychleji.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mne jsi nainstaloval nějaký program, ale ne požadované ovladače. Tyto ovladače jsou zpravidla na CD, nebo disketě k základní desce. Pokud nemáš, musíš hledat a stáhnout ze stránek výrobce desky. Podle všeho chybí Via Bus master iDE driver.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4027
-
od petr22