Pokud někdo víte o něčem lepším, nebo máte s něčím dobré zkušenosti - SEM S TÍM !
 Jsem vděčný za každou inspiraci.
Blue Spirit píše:Tak jsem to stáhl, přečetl znova a není to ono. Je tam nutná instalace, takže je mi to k ničemu. Potřebuji se k těm heslům dostat na každém počitači.

Když koukám na tvoje příspěvky, tak máš pěknou databázi softu. Já toho mám asi 50GB protože se to bude někdy hodit, ale většinou se to nehodí a navíc v tom mám takovej bordel, že u 80% nevím co to je a poznám to až při instalaci.
  Když koukám na tvoje příspěvky, tak máš pěknou databázi softu. Já toho mám asi 50GB protože se to bude někdy hodit, ale většinou se to nehodí a navíc v tom mám takovej bordel, že u 80% nevím co to je a poznám to až při instalaci.   Pak to nainstaluju, zjistím že je to k ničemu a zase hodinu čistím zasviněnej počítač. Ale nevymažu to, co kdyby se to jednou hodilo?
  Pak to nainstaluju, zjistím že je to k ničemu a zase hodinu čistím zasviněnej počítač. Ale nevymažu to, co kdyby se to jednou hodilo?  Taky jsem nenašel nic na ten soft, nějakou databázi kam to nacpat i s poznámkama - co to je. Nevíš o něčem? Ale to až na dlouhé zimní večery, protože to vyhledávání k čemu to je a pak to zapsat je nevděčná práce. A aby to nějakej soft poznal, na to by zase musela bejt databáze v tom softu, nebo na webu a to nejspíš nebude.
 Taky jsem nenašel nic na ten soft, nějakou databázi kam to nacpat i s poznámkama - co to je. Nevíš o něčem? Ale to až na dlouhé zimní večery, protože to vyhledávání k čemu to je a pak to zapsat je nevděčná práce. A aby to nějakej soft poznal, na to by zase musela bejt databáze v tom softu, nebo na webu a to nejspíš nebude. 
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů