A to ze si na jazyku poznal 12 V neznamena ze poznas rozdil mezi 220 a 232V ... to se vsadim ze nepoznas
Elektrická přípojka u monitoru
děs běs hrůza a utrpení!!!
víš co ?  

Jsem Pražák, jestli jsi taky tak mi dej na pivo, přines to a já ti to sbastlím!!

No a jestli nejsi tak máš smůlu, kup si vadasku šnůrovej vypínač a vidlici, ukradni někde kus kabelu/třížilového/ a pusť se do bastlení dle návodu který ti pošlu!! 

Jsem Pražák, jestli jsi taky tak mi dej na pivo, přines to a já ti to sbastlím!!

No a jestli nejsi tak máš smůlu, kup si vadasku šnůrovej vypínač a vidlici, ukradni někde kus kabelu/třížilového/ a pusť se do bastlení dle návodu který ti pošlu!! 
Heh, dávno vyřešenej a uzavřenej dred a voni to zas votvíraj... Neuvěřitelný 
. Abyste se nehádali kolik má či nemá bejt v zásuvce prostudujte si příslušný normy:wink:

- mmmartin
 - Moderátor
 - 
		Elite Level 10

- Pohlaví: 

- Stav:

Ono je celkem jedno, kolik má být v zásuvce, protože se to stejně nedá ovlivnit (jedině snad několikatisícovou investicí do stabilizátoru) 
  Tady nezbývá než věřit rozvodným závodům, že je v zásuvce tolik, kolik praví norna. Mimochodem ohledně rozvodných závodů: ještě nedávno byla v přihlášce k odběru "informace" (možná tem je ještě i teď), že rozvodné závody v žádném případě neručí za škody, vzniklé na zařízení odběratele v důsledku změny sledu fází. TJ. např. když se ti najednou začne točit motor v čerpadle opačným směrem a tím pádem se nasucho běžící čerpadlo  zadře, máš prostě smůlu.  

- 

- Mohlo by vás zajímat
 - Odpovědi
 - Zobrazení
 - Poslední příspěvek

- 

- 34
 - 8442
 - 
						od teichmann.ondrej
						Zobrazit poslední příspěvek 
23 kvě 2025 11:46