Samson C03U
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Samson C03U
Dobrý den, dnes mi přišel mikrofon samson c03u a jsem velice zklamán, mikrofon hrozně šumí. Chci se zeptat jestli pro to jsou nějaký drivery nebo tak něco, když se totiž podívám na testy tohoto mikrofonu tak má dokonalý zvuk a ten můj prostě nesnesitelně šumí, nevím co s tím. Hledal jsem na googlu a nic o driverech jsem nenašel a v manuálu píší že stačí drivery co si windows nainstaluje sám. Prosím poraďte, toho je otřesný
Re: Samson C03U
Mikrofon nešumí, něco děláš špatně
Napiš jak a kam ho připojuješ, třeba se něčeho dobereme.

Napiš jak a kam ho připojuješ, třeba se něčeho dobereme.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Připojuji ho normálně zezadu počítače do usb portu, šumí to neskutečně, ani mě pomalu v tom není slyšet jak to šumí, ty ten mikrofon máš?
Zkus ho na jiném PC, když se bude chovat stejně, reklamuj.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Máte někdo tento mikrofon? Jestli jsem třeba neměl nainstalovat ještě nějaký další drivery nebo něco?
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Zář 2013 17:17) ---
Další věc, u které se nikdy nedozvím odpověď, vážně díky!! :/
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Zář 2013 17:17) ---
Další věc, u které se nikdy nedozvím odpověď, vážně díky!! :/
Zpět na “Problémy s hardwarem”