Takže 100 je běžná? Super, takže moc velké změny nečekat, Sestava neni nijak silná, tahle má 1 GB RAM takže na tom nerozeběhnu nic typu LOL WOT WOW Atd. atp. etc.
Jinak jak jsem říkal při Stalkeru mi napsala 110...
No dobře objednám jednu tu stalčenici a tak v úterý, ve středu se ozvu (než dojde...)
Teplota Celého PC,,,
Re: Teplota Celého PC,,,
Než se zeptáš, použij Google
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
100 je maximální, ne běžná
Okej, ještě mma prosbičku prosím doporučte nějakej pořádnej stlačenej plyn/vzduch na to vyčištění, ale z Alza.cz budu si objednávat Klávesku
(Tak do 200 +-)

http://www.alza.cz/clean-it-stlaceny-vz ... 240917.htm Nejobyčejnější stačí.
Po delším rozmýšlení jsme teda pořídil ten stlačenej vzduch,
i když už jsme to měl udělat dávno, zejtra ho jdu otavřít a vyfoukat stlačenym vzduchem, může mi někdo nějak napsat jak to mam udělat (Jako třeba nejvíc grafiku, atd.) a Jestli mam tu grafiku vyndat, foťák mam, když tak poskytnu nějaký ty fotky 
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Led 2014 21:21) ---
i když už jsme to měl udělat dávno, zejtra ho jdu otavřít a vyfoukat stlačenym vzduchem, může mi někdo nějak napsat jak to mam udělat (Jako třeba nejvíc grafiku, atd.) a Jestli mam tu grafiku vyndat, foťák mam, když tak poskytnu nějaký ty fotky 

--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Led 2014 21:21) ---

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Prostříknout všechny chladiče, větráky a zdroj. Odpojovat nic nemusíš, jen nějak zaaretuj ventilátory, aby neindukovaly napětí
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zamez jim,aby se tocily
Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk

Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk
Jo takhle
A čim? , Btw. stejně půjde na chodbu, takže to od elektriky odpojim! 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Prstem, tužkou, špejlí, fantazii se meze nekladou. A to, že to odpojíš od elektriky nemění nic na tom, že se napětí indukovat bude tak jako tak
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Indukovat, já to přehlídl, no jasně, to mi nedošlo 

Tak jsem to vyfoukal, a nevim no, při minecraftu to topí i tak, ale nehučí tolik jako minule... Každopádně se mi povedla jedna věc, mam větrák kterej je přichycen z boku a tak jsem ho bohužel odšroubovali, ale nevim jakou stranou to je dobře...
Já se bojim že jsem to dal obráceně, protože ten větrák je asi jako tento : http://www.conrad.cz/pc-ventilator-90-x ... ent=998647 a z jedný strany jsou ty dráty a z druhý strany to je volný, takže tam na tu stranu zřejmě fouká, a mi to dali tou stranou které fouká směrem ven (Takže tak jak je to na obrázku, tak takhle to čumí z toho počítače, je to dobře? já se bojim že ne
protože je mi víc zima na nohy než obvykle

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Upgrade grafické karty nebo celého PC?
od dexikovicek » 21 srp 2024 22:33 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 2285
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
22 srp 2024 09:59
-
-
- 9
- 3553
-
od Rewqa
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1812
-
od SGvagon
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”