Zdravím, řeším menší problém...
potřebuji nějaký program, který by mi zrychlil otáčky větráku, existuje nějaký?
Zkoušel jsem Speedfan, ale ten není moc efektivní, spíš mi ho jen zpomalil.
Díky za rady, Rupy.
Zrychlení otáček větráku Vyřešeno
Re: Zrychlení otáček větráku
Vítej na PC-help!
Program na zrychlení větráku neexistuje, jedině zvýšení napájecího napětí. Maximálně se můžeš podívat, jestli v přívodu k větráku není předřadný odpor a ten vyndat.
Program na zrychlení větráku neexistuje, jedině zvýšení napájecího napětí. Maximálně se můžeš podívat, jestli v přívodu k větráku není předřadný odpor a ten vyndat.
Naposledy upravil(a) wattmetr dne 15 říj 2013 13:33, celkem upraveno 2 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Díky :) potřebuji, aby se mi větrák roztočil dříve, než zapnu vůbec hru, ať se mi neseká např. první 2 minuty.. než se větrák pořádně roztočí. Ale když to nejde, tak to asi budu muset vzdát...
-
- Pohlaví:
V tom případě můžeš vypnout regulaci. Ale pokud ventilátor poběží pořád naplno, bude PC hlučnější.
Nevadí mi, když noťas bude hlučet, hraju hry jen doma, takže mě to rušit nebude.. jak prosím vypnu tu regulaci a zase ji zapnu? samozřejmě nechci mít regulaci vypnoutou pořád, jen na hry :)
Nebo takhle - existuje nějaký hardware, který mi větrák zrychlí a dá se regulovat? Myslím tím něco, co napojím přes USB a jen šteluju :)
K notebooku ne
To nějak nechápu, proč to u ntb nejde.. kamarád má ntb MSI a tam si pomocí jednoho tlačítka může zpomalit/zrychlit větráček, nevíte, jak to funguje? určitě to musí jít nějak i na mém noťasu :)
Promiň, ale co si takhle prostudovat Návod k obsluze?? Tam je to skoro stoprocentně napsané a pokud to tam není, tak Tvůj ntb tuto funkci nejspíš nemá!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Rupyas píše:To nějak nechápu, proč to u ntb nejde.. kamarád má ntb MSI a tam si pomocí jednoho tlačítka může zpomalit/zrychlit větráček, nevíte, jak to funguje? určitě to musí jít nějak i na mém noťasu :)
Kamarád má mercedesa a já škodovku. Nechápu, že jemu tempomat funguje a já ho tam nemám.
Tak to dáváš na plyn asi špatnou cihlu.
Vyřešit by to šlo, je to ale extrémní prasárna, a při reklamaci by tě poslali do háje.
Najdi si někde v notebooku stabilní 12V větev, někde do boku notebooku si vyvrtej díru, tam přidělej malej potenciometr, a přes něj připoj větrák k těm 12V.
Vyřešit by to šlo, je to ale extrémní prasárna, a při reklamaci by tě poslali do háje.
Najdi si někde v notebooku stabilní 12V větev, někde do boku notebooku si vyvrtej díru, tam přidělej malej potenciometr, a přes něj připoj větrák k těm 12V.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2141
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek