Je to vir nebo ne? Vyřešeno
Je to vir nebo ne?
Zdravim,mám novej noťas a v něm je nainstalovanej antivir McAfee a už mi podruhé hlásí trojáka.Ale vždycky jen když nainstaluju Mafii 2.Včera jsem si jen na zkoušku stáhl demo a po instalaci mi to oznámilo že našel trojáka a že je v karanténě.Akorát je mi divný že ikdyž to stahuju ze Steamu tak je to zavirovaný...Ví někdo jestli je to jen planej poplach nebo ne?Díky.
Lenovo IP G780
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Je to vir nebo ne?
Tak nech ten soubor otestovat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
A co soubor adware-opencandy.dll?Ten je taky v karanténě jako potencionálně nežádoucí program...
Lenovo IP G780
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RemoveSaves.exe --to je ten soubor?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
V možnostech složky si povol zobrazování skrytých souborů a složek+ odškrtni zatržítko skrýt chráněné soubory operačního systému
otestuj ho na Virustotal
Klikni vpravo od okénka na Vybrat a v Exploreru najdi požadovaný soubor v Tvém PC. Označ ho myší a klikni na Otevřít , poté klikni na Send File. Pokud už byl soubor testován , objeví se okno ve kterém klikni na Reanalyze. Soubor se začne postupně testovat více antivirovými programy. Až skončí test posledního antiviru , objeví se nahoře result a červeně počet nákaz , např. 0/43 , nebo 1/43. Pak zkopíruj myší odkaz na tuto stránku a vlož ji do svého příspěvku.
Nebo na:
http://www.virscan.org/
otestuj ho na Virustotal
Klikni vpravo od okénka na Vybrat a v Exploreru najdi požadovaný soubor v Tvém PC. Označ ho myší a klikni na Otevřít , poté klikni na Send File. Pokud už byl soubor testován , objeví se okno ve kterém klikni na Reanalyze. Soubor se začne postupně testovat více antivirovými programy. Až skončí test posledního antiviru , objeví se nahoře result a červeně počet nákaz , např. 0/43 , nebo 1/43. Pak zkopíruj myší odkaz na tuto stránku a vlož ji do svého příspěvku.
Nebo na:
http://www.virscan.org/
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Re: Je to vir nebo ne? Vyřešeno
Děkuju vyřešeno,vir to nebyl,jen planej poplach,díky šem za rady 

Lenovo IP G780
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”