Herní PC do 32K
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Herní PC do 32K

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Co na to říct...Je to spoustu peněz...Musí se s těmi penězi naložit co nejlépe.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych volil GTX 780. Už jen proto, že natáčí Let's playe.. . Nvidia má totiž Shadowplay. Nechápu, proč tu srovnáváte 290x a Titana? 290x je herní grafika (stejně jako GTX 780) a Titan je dělaný na výpočty. Navíc Nvidia je o 1000 kč levnější. Navíc.. Kupovat referenční Radeon? To by udělal chybu největší.
chjo, už sem nechtěl, ale musím :)
Ware toto je referenční GTX 780 non OC 863/902MHz
http://www.czc.cz/msi-n780-3gd5/129701/ ... ce+GTX+780
a toto je nataktovaná od výrobce 954/1006MHz
http://www.czc.cz/msi-n780-tf-3gd5-oc-g ... ce+GTX+780
uživatel tedy nemusí umět taktovat
v tom testu co píšeš je ta slabší nenataktovaná od výrobce... proto sem se mpřiložil i test s nataktovanou od výrobce, kde je vidět, že ten rozdíl "zatím" není nijak ohromující... a odpovídá mu i cena... ale rozdíl ve zpracování tam jasně je...
a teď už to buď pochopíš, nebo ne a nebo nebudeš chtít, ale víc už opravdu nemám co říct.
Ware toto je referenční GTX 780 non OC 863/902MHz
http://www.czc.cz/msi-n780-3gd5/129701/ ... ce+GTX+780
a toto je nataktovaná od výrobce 954/1006MHz
http://www.czc.cz/msi-n780-tf-3gd5-oc-g ... ce+GTX+780
uživatel tedy nemusí umět taktovat
v tom testu co píšeš je ta slabší nenataktovaná od výrobce... proto sem se mpřiložil i test s nataktovanou od výrobce, kde je vidět, že ten rozdíl "zatím" není nijak ohromující... a odpovídá mu i cena... ale rozdíl ve zpracování tam jasně je...
a teď už to buď pochopíš, nebo ne a nebo nebudeš chtít, ale víc už opravdu nemám co říct.
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Okej tedy.. vemu tu akemovo sestavu. :) a jeste bych mel otazku.. kdyz by v te sestave byla nahravaci karta Aver Live Gamer HD a (2) monitory tak by to normalne vse fungovalo tak jak ma ? ze jeden typek mi rikal ze v tom neni zadny problem. ale radeji se poptam tu kdyz uz. jinak diky. :)
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Problém v tom není. Ale na co Avermedii, když máš Nvidia grafiku s programem Shadowplay?
preroze to zbytocne nezere vykon grafiky ?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Tak Moon ma pravdu ze o vykon nejak nepujde kdyz je to grafarna za 11K.. Crysis 3 stejnak nebude natacet. jen jsem se chtel poptat protoze ja po vanocich si budu kupovat taky prave PC a casem tam dokoupim druhy monitor. grafiku budu mit asi Sapphire R9 280X pokud nevyjdou nejake lepsi.. ta Averka je treba dobra na streamovani. nevim proc ale u vetsine lidi vidim ze maji kompa za 40K treba a neni to uplne dobra kvalita streamu tak jaka ma byt. i kdyz maji i do toho vyborny net.
zalezi to od programu ktorym nahravaju a ako je nastaveny nahrava sa to vacsinou v 1 GB stopach a to je 10 min videa.
Toto info mam od znameho podla mna to je uplne detinske nahravat letsplaye a kazdu somarinku ktoru v pc spravym ale ked vas to bavy tak toto je spravna cesta ako dosiahnut dobru kvalitu ( avermedia - ma vlastny nahravacii software) a dost stabilne a vysoke fps v hrach kedze to nevitazuje grafiku.
Toto info mam od znameho podla mna to je uplne detinske nahravat letsplaye a kazdu somarinku ktoru v pc spravym ale ked vas to bavy tak toto je spravna cesta ako dosiahnut dobru kvalitu ( avermedia - ma vlastny nahravacii software) a dost stabilne a vysoke fps v hrach kedze to nevitazuje grafiku.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Právě že Shadowplay taky nevytěžuje grafiku. Tak na co utrácet další peníze za Avermedii, když už mám nahrávací program v kartě?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
chapu. :) ja se prave ptal no. tak kamos ma zatim 16K odberatelu. tak musi pokracovat dal. ale kdyz mu odchazi uz notebook ktery ma 4 roky tak me pozadal o to abych napsal sem xD jakoze ja ji mam doma. ale me odesel ted zdroj a zakladni deska takze budu 2 mesice bez PC.. nahraval jsem s ni asi 3 mesice pred skoro rokem. ale pak kdyz jsem vymenil grafiku,procak a ramky ktere byli o malinko lepsi tak kdyz jsem chtel natacet tak to vubec neslo. proste kdyz jsem to spustil tak porad blikala a nechtela natacet z nejakeho duvodu.. hlavne ta Averka nebyla urcena na muj komp za ktery jsem dal asi 5500 z bazaru.. pak clovek zjistil ze potrebuje taky na to nejaky trosku vykon aby ta karta vubec dobre fungovala.. ale ted uz to neresim. az bude new PC tak s ni budu zase pokracovat :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3311
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14