Zdravím... Potřeboval bych poradit... Bude mi toto stačit na novější hry? Popř. myslíte že bych sehnal nějaké lepší pc do 10 litrů ? PC které chci koupit má tento hardware: Díky všem za radu.
Vykonny trijadrovy procesor = nevykonny pomaly laciny sunt Kvalitni spolehliva pamet = neznackova pamet, vyhazeli jsme jich hromady Kvalitni a vysoce vykonny zdroj = nekvalitni poddimenzovany smejd
Nech si tady sestavit pocitac, dostanes podstatne lepsi stroj nez tohle - odkud to je? Podle popisu bych hadal ze ve vyprodeji nejakeho supermarketu. Jednu vec ale umi ten kdo psal ty popisky vyborne - lhat.
Ahoj. Myslel jsem si, že to bude nějaký šunt za tu cenu... je to z aukra ... http://pocitace.aukro.cz/vyprodej-herni ... 76761.html A jak to myslíš nechat sestavit tady ? Promiň ale jsem tu snad podruhé v životě na tomto fóru... Myslíš aby mi tu lidi psali co si koupit atd. nebo to tu někdo rovnou i celé pc sestavuje?
Presne tak, dostanes odkaz treba na Czechcomputer - seznam komponent, obchod to zadarmo sestavi.
Za tech 10.000 Kc dostanes podstatne lepsi pocitac nez je v te akci (jeho cena je tak polovicni, je slozen z nekolik let starych komponentu ktere jsou za pakatel protoze o ne nikdo nestoji)
Naposledy upravil(a) petr22 dne 15 lis 2013 22:17, celkem upraveno 1 x.