Dobírka

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

amaroun
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod amaroun » 29 srp 2007 19:50

mike007 píše:Obchoduju na Ikupu a Aukru a zatím mám dobré zkušenosti. Jak bych se zachoval, kdybych z balíku namísto vydraženého zboží vybalil rejži nebo kámen nevím. Podvedených je ale mnoho. stačí na ikupu nahlédnout do fóra. Mnoho prodejců vyžaduje platbu na účet předem a nakonec zboží vůbec nepošlou. Pak se s tím moc dělat nedá max. trestní oznámení nebo si najmout bouchače :lol:

Tak s těma prachama předem je to úplný extrém :shock:

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 srp 2007 20:46

Nechcete někdo pytlík rejže za 4 000,- Kč? :lol: A to se vyplatí! :lol:

karbi02
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod karbi02 » 29 srp 2007 20:52

To crabman:
Neřešil to nijak, hodil to za hlavu, asi to nemá smysl nějak řešit. Možná to rozbalit před pošťákem nebo před řidičem, aby měl člověk svědka. Já beru jen z vyzkoušenejch obchodů. I když jednou jsem taky kupoval chůvičku pro malou přes inzerát a čekal jsem co mi pošlou..
Koukám, že už to amaroun napsal.

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 29 srp 2007 21:03

X píše:Nechcete někdo pytlík rejže za 4 000,- Kč? :lol: A to se vyplatí! :lol:

když mi k ní přihodíš úplně novou HD kameru, kterou nutně potřebuju, tak klidně :lol:
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 29 srp 2007 21:15

No pánové, naštěstí jsem měl štěstí a přišla mi moje nová n73 uplně v pohodě. Ten chlápek byl naštěstí solidní a poslal mi aji naskenovanou občanku, abych měl jistotu. Tak díky za pomoc
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

cybernovi
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

aukro

Příspěvekod cybernovi » 29 srp 2007 21:49

na aukru platbu předem si troufnu použivat, kdyz ten prodavaci ma 300 ohlasu od kupujich ze vse probehlo OK a zadny negativni. Někdo, kdo je tam poprvy a chce hned penize predem to bych si nelajzl. Jinak z česke pošty už mi přišel dopis rok starý, zablacený a s omluvou, že se jim nejakym nedopatřením zašantročil. Ale u balíku je to tak fakt den dva :)

guest

Příspěvekod guest » 29 srp 2007 22:03

karbi02 píše:To crabman:
Neřešil to nijak, hodil to za hlavu, asi to nemá smysl nějak řešit. Možná to rozbalit před pošťákem nebo před řidičem, aby měl člověk svědka. Já beru jen z vyzkoušenejch obchodů. I když jednou jsem taky kupoval chůvičku pro malou přes inzerát a čekal jsem co mi pošlou..

S tou dobírkou je to problém. Asi by to chtělo osobní odběr, ale kdo by se táhl kvůli několika stovkám přes půl republiky. Na pošťáka aj. bych taky nespoléhal - komu by se chtělo někde lítat po policajtech a soudech. Dobírka je opravdu jen o důvěře a teprve když přijde ta rejže, tak se vyplatí přes půl republiky jet a tu rejži vrátit.

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 30 srp 2007 16:30

karbi02 píše:To crabman:

Kupoval jsem chůvičku i s deskou dechu za čtyři litry a už jsem jí třikrát reklamoval.Takže mám desetiměsíční dítě, tři měsíce byla chůvička v opravě a dva měsíce mi nefungovala, možná by byl lepší pytlík rejže....teď chci prachy a nemůžu to z nich vyrazit :mad:

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 30 srp 2007 16:32

majkll píše:No pánové, naštěstí jsem měl štěstí a přišla mi moje nová n73 uplně v pohodě. Ten chlápek byl naštěstí solidní a poslal mi aji naskenovanou občanku, abych měl jistotu. Tak díky za pomoc

Když je to prověřené, koupím ji od tebe na čtyrku.Rejži neposílej....

xaverius
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod xaverius » 30 srp 2007 19:32

za 4000 dam celej karton rejze :lol: :lol: :lol:

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 30 srp 2007 21:11

amaroun píše:Když je to prověřené, koupím ji od tebe na čtyrku.Rejži neposílej....

Tak to jsem v rejži :lol:

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”