To, ze konkretne tobe nepada neni dukazem ze hra nepada nikomu dalsimu, zvlast si na to stezuje tisice dalsich lidi po diskusznich forech. Podivej se do oficialniho fora, jak se tam lidi rozciluji.
http://community.callofduty.com/communi ... /forums/pc
Je pouze jedina moznost - zatnout zuby a cekat, az autori opravy aspon ty nejhorsi chyby. Ta hra je na PC portovana z konzoli, bylo to treba udelat rychle a je to videt.
Padání CoD Ghosts
Re: Padání CoD Ghosts
IW Nerado hráče PC proto jsme dostaly blbě portovanou hru. Jen se divim že mě (který mám s hrou dost jiných problémů) to nepadlo :)
"Na šílence.Na rebely.Protože lidé, kteří jsou dost šílení na to, aby si mysleli, že mohou změnit svět, jsou ti, kteří ho mění."
-Steve Jobs
-Steve Jobs
Re: Padání CoD Ghosts
Kolik mas RAMky? Kolega mi vcera tvrdil, ze mu to zacalo padat podstatne mene kdyz pridal pamet z 8 na 16GB. Ma vse samozrejmne na maximalni detaily i rozliseni, takze bych skoro veril ze to tu RAMku vycucne.
Jak jsme na to koukali pri hre, tak ta hra zabirala cimdaltim vic pameti, az po nekolika desitkach minut spadla (pokazde pri jine velikosti zabrane RAM).
Jak jsme na to koukali pri hre, tak ta hra zabirala cimdaltim vic pameti, az po nekolika desitkach minut spadla (pokazde pri jine velikosti zabrane RAM).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2454
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 09:56