Ahojte chcel by som s pýtat či sa dá kúpit ten odoberatelný káblik na konci lebo moj šikovný brat ho niekde stratil,,,,, Jedná sa o Gamepad od XBOXU určený pre Windowsi,,,,ale dá sa použit aj na xboxe
Přílohy
$(KGrHqN,!n8F!Je93FQfBQDYwjNZ2g~~60_35.JPG (11.06 KiB) Zobrazeno 672 x
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm MacBook Pro 14" 2021 M1 Iphone 14 Red +Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
To jo, ale to je něco jiného než na původním obrázku tazatele. Ten je nerozebiratelný!
A z tohohle poznám prd, protože nevidím, ce je na druhém konci za konektor - proti USB.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
akem píše:wattmetr a když víš prd, proč tedy radíš?
Asi jsi to špatně pochopil, viď?
mám naozaj problém zohnať Xbox Series X pre sesternicu. Nikde to nedostať. Nie je to ani na alze, ani v NAY, ani v datacompe apod. preco sa to nikde nedá kúpiť?
Prezrel som všetky najznámejšie obchody, ale nikto neponúka Xbox Series X....
Poslední příspěvek
Asi by bola hlupost kupovat konzolu teraz, ktora je 4.5 roka stara a asi pockam na novu a uz pripravenu a up-to-date.