No já mám integrovanou...
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Pro 2013 18:21) ---
http://www.czc.cz/asus-m5a97-evo-r2-0-a ... 15/produkt
--- Doplnění předchozího příspěvku (02 Pro 2013 20:29) ---
Tak sem se ptal na jiném foru a tam mi řekli že jsou repro 5.1 nanic a že jsou dobré spíš jen ty tak od 15tis korun... takže když sou nanic tak asi teda stereo... jaké byste mi doporučili do 6 tisíc? našel sem tyto: http://www.electronic-star.cz/Aktivni-s ... i35729.htm co vy na ně? :)
Reproduktory
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Reproduktory
hmm tak asi nic no :/ neva dík za rady..
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Integrovaná zvuková karta na tvé základní desce má optický výstup a podporuje až systémy 7.1, takže sestavu 5.1 bys mohl připojit optickým kabelem, což je nejjednodušší.
Ohledně stereo reproduktorů: značku neznám, neslyšel jsem ji. Na netu jsem našel nějaké recenze, žádná nebyla vysloveně odmítavá.
Můžu se zeptat, na jakém fóru jsi se informoval? Ne, že by mi vadilo, že jsi se ptal i u "konkurence", naopak, ale pokud to bylo nějaké fórum, zaměřené na High End, tak těm není nikdy nic dobré.
Ohledně stereo reproduktorů: značku neznám, neslyšel jsem ji. Na netu jsem našel nějaké recenze, žádná nebyla vysloveně odmítavá.
Můžu se zeptat, na jakém fóru jsi se informoval? Ne, že by mi vadilo, že jsi se ptal i u "konkurence", naopak, ale pokud to bylo nějaké fórum, zaměřené na High End, tak těm není nikdy nic dobré.

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to se není co divit.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1293
-
od p3v4x