Zdravím,
jak vidíte tuto sestavu? Je to tak max do 28,5K včetně OS (+-500).
Ještě jsem zapomněl na 2 ventiáltory (jeden v zadu, druhý ve předu..)
Bez monitoru, myši, klávesnice.
Díky za pomoc:)
Multimedíální+Herní PC do 28,5 Vyřešeno
Multimedíální+Herní PC do 28,5
- Přílohy
-
- Celková cena 28.pdf
- (430.84 KiB) Staženo 48 x
- janekdeeste
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Multimedíální+Herní PC do 28,5
Akorát bych dal místo Seasonic S12II 620W, modulární Seasonic M12II 520W, bude stačit a za stejnou cenu má modulární kabeláž. Případně místo Fractalu Biftfenix
MB: ASUS TUF GAMING B550-PLUS - AMD B550 CPU: AMD Ryzen 5 5600 CPU FAN: Default RAM: Kingston Fury Renegade Black 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL16 SSD: Kingston SSD KC3000, M.2 - 1TB HDD: Seagate Barracuda 1TB CASE: Endorfy Signum 300 Air, TG, černá ZDROJ: Seasonic Focus (GX-550) - 550W GPU: ASUS AMD Radeon™ DUAL-RX6650XT-O8G, 8GB GDDR6
Jako herní PC dobré.Nevím ale co v tvém případě znamená multimediální. Pokud pouze přehrávání filmů, tak v pohodě. Pokud i prace s videem tak by byl dobrý procesor Intel Xeon.Vlastně levnější I7.Pokud nemáš osobně nic proti W8.1 a třeba podpora novějších variant direkt x11.1/2 už nebude ve W7.Tak může byt výhodná přenosná verze http://www.czc.cz/microsoft-windows-8-1 ... 76/produkt .
Jsem flegmatik no a co?
Dobře, upřesňuji. Více na hry, filmy, net atp. Žádné odborné práce typu střih videa atp...
Win8 určitě ne. Jak z osobní tak jiných zkušeností.
Raději bych určitě chtěl jako HDD WD blue. Nedávno jsem dával do Seagate a zrovna tichý teda nebyl...
Zdroj určitě modulární, ať to má trochu úroveň.
A ještě jsem přemýšlel nad vodním chlazením. Jak by jste ho viděli? Mám jej dát? Nebo máte jiné názory/zkušenosti?
S skříní ještě uvidím, jestli chci aby, se otevírala jako vrata od stodoly:)
Win8 určitě ne. Jak z osobní tak jiných zkušeností.
Raději bych určitě chtěl jako HDD WD blue. Nedávno jsem dával do Seagate a zrovna tichý teda nebyl...
Zdroj určitě modulární, ať to má trochu úroveň.
A ještě jsem přemýšlel nad vodním chlazením. Jak by jste ho viděli? Mám jej dát? Nebo máte jiné názory/zkušenosti?
S skříní ještě uvidím, jestli chci aby, se otevírala jako vrata od stodoly:)
- Přílohy
-
- 28,5_2.pdf
- (500.74 KiB) Staženo 25 x
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
nikdydost píše:Za mě takhle http://www.czc.cz/c0p3lmnvbgjed9fucj5juri3od/seznam
Dobrá sestava...místo Fractalky může být i ta Corsairka...nebo přidat chladič...peníze ještě jsou, hlavně ne ten chladič s 92mmetrovým ventilátorem

"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Ještě bych popřemýšlel o chladiči procesoru,přece jen je to herní pc.. http://www.czc.cz/noctua-nh-u12s/126808/produkt nebo levnější http://www.czc.cz/gelid-solution-tranqu ... lcsjp80fg8
Edit: warcraftan byl rychlejší
Edit: warcraftan byl rychlejší

- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Mmm, ta noctua už je moc overkill, Gelid nejen, že bude super chladit, ale bude neslyšitelný, což společně s fractalkou dává velmi dobrou kombinaci...
PS: Seasonic MII520W je sice kvalitní zdroj, ale za ty prachy byh ho nebral, to už radši 620W, ktery bude mít větší rezervu...nebo Skovou verzi...Autorovi modulární kabeláž schvaluji, protože těch nepoužitelných kabelů je rovnou několik a ve skříni to vypadá mnohe přívětivě :), akorát by stálo za úvahu, jestli nevzít skřín s prosklenou bočnici...
PS: Seasonic MII520W je sice kvalitní zdroj, ale za ty prachy byh ho nebral, to už radši 620W, ktery bude mít větší rezervu...nebo Skovou verzi...Autorovi modulární kabeláž schvaluji, protože těch nepoužitelných kabelů je rovnou několik a ve skříni to vypadá mnohe přívětivě :), akorát by stálo za úvahu, jestli nevzít skřín s prosklenou bočnici...
průhledná bočnice není špatný nápad, ale PC bude zřejmě u stolu, takže se ztratí kouzlo průhlednosti:)
Se skříní si nejsem ještě úplně 100%-tně jist. Nevím, jestli vzít tu s "vrátkami" ve předu nebo s normálně přístupnou DVD a čtečkou...
Sestavu jsem poupravil podle rad:)
Se skříní si nejsem ještě úplně 100%-tně jist. Nevím, jestli vzít tu s "vrátkami" ve předu nebo s normálně přístupnou DVD a čtečkou...
Sestavu jsem poupravil podle rad:)
- Přílohy
-
- 28,5_3.pdf
- (242.89 KiB) Staženo 29 x
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Obrázky sem vkládej klidně i pomocí přílohy, ať to nemusíme stahovat.
Skova verze 4440S má oproti klasické 4440ce jenom nižší frekvenci, při zátěži se Ti ten procesor stejně zvedne na frekvenci jako u klasické 440ce - čili bych nevymýšlel nic a vzal klasickou 4440. Dneska mít 3,0Ghz+ je úplně normální...
Deska stojí sice 2K, ale patří do low endu, protože není nijak spešl vybavená a hlavně je to mATX, což mi v ATX skříni příjde na palici
GIGABYTE GA-B85-HD3 - Intel B85
MSI B85-G43 - Intel B85
nebo jestli potřebuješ H87, tak aspon tuhle=>MSI H87-G41 PC Mate - Intel H87
Skova verze 4440S má oproti klasické 4440ce jenom nižší frekvenci, při zátěži se Ti ten procesor stejně zvedne na frekvenci jako u klasické 440ce - čili bych nevymýšlel nic a vzal klasickou 4440. Dneska mít 3,0Ghz+ je úplně normální...
Deska stojí sice 2K, ale patří do low endu, protože není nijak spešl vybavená a hlavně je to mATX, což mi v ATX skříni příjde na palici

GIGABYTE GA-B85-HD3 - Intel B85
MSI B85-G43 - Intel B85
nebo jestli potřebuješ H87, tak aspon tuhle=>MSI H87-G41 PC Mate - Intel H87
Tam v té S-kové verzi je rozdíl v TDP. Proto jsem volil S (cenově to výjde na stejno).
Jak s MSI? Nějak nemám moc důvěru v tuto značku, ikdyž - je tom vyšší cenová kategorie, tak by to mohlo být spolehlivější + oproti Gigabyte jsou 2 USB porty navíc...
A co to vodní chlazení? Mám ho zvolit?
Jak s MSI? Nějak nemám moc důvěru v tuto značku, ikdyž - je tom vyšší cenová kategorie, tak by to mohlo být spolehlivější + oproti Gigabyte jsou 2 USB porty navíc...
A co to vodní chlazení? Mám ho zvolit?
Jestli nebudeš taktovat tak je to zbytečný ...
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Pro 2013 11:18) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Pro 2013 11:18) ---
Můj PC
- Case:Zalman Z9 PlusHDD1:1,5 TB Seagate BarracudaHDD2:2 TB WDSSD:Kingston Hyper 3K 120GBCD DVD: Cosi Samsung MB: MSI H87-G4 CPU: Xeon E3-1230V3 + CM Hyper 103 GPU: Sapphire R9 290X 4GB RAM: Kingston HyperX Blu 8GB OS: WIN 8 64 BIT PSU: Corsair CX 750WM

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3168
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
14 říj 2024 08:32