Comodo firewall - xampp (mysql) & prohlížeč

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Gabriela Moravcová
Level 1
Level 1
Pohlaví: Žena
Stav:

Comodo firewall - xampp (mysql) & prohlížeč

Příspěvekod Gabriela Moravcová » 25 lis 2013 20:09

Dobrý večer,

tak zase obtěžuji. Včera jsem nahodila comodo firewall, dnes jsem spustila xampp a zjistila že mě nejede mysql. Apache fungují bez problémů, ale na databázi se web nepřipojí. Tak jsem do comoda zapsala port, na kterém mysql jede. Bohužel bez odezvy, zase jsem konzultovala problém se strýčkem Googlem, no opět bez úspěchu.

Jako dalším problémem že se na VPS nemohu připojit přes internetový prohlížeč k internetu. Povolila jsem v comodu prohlížeč a port 80. No jako na potvoru nic.

Budete mě mít úplně za hloupou, ale prosím Vás co mohu dělat špatně?

G. Moravcová

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Comodo firewall - xampp (mysql) & prohlížeč

Příspěvekod zeus » 25 lis 2013 21:08

Nemuze to byt dusledek tech hratek s blokaci IP, co jsi resila v minulem tematu?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Gabriela Moravcová
Level 1
Level 1
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Gabriela Moravcová » 25 lis 2013 22:10

Samozřejmě mě to také napadlo, ale když si to vezmu teoreticky tak asi ne. Protože jsem blokovala několik rozsahů čínských a ruských ip adres. Jinak nic.

Zkoušela jsem pro jistotu nahodit comodo i do svého počítače a nepřipojím se k netu ani k mysql také.

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 14 pro 2013 22:34

Zkus si na zkoušku vypnout Comodo, jestli se ti připojení rozjede. Pokud ano, tak se bude muset vytvořit pro něj pravidlo.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”