Vzal jsem od kamaráda HDD, bylo v něm spousta breberek a nenačítal mu Win7. Antivirem jsem odstranil asi 35 závažných nákaz, ale chtěl jsem se do něj dostat a vymazat sajrajt, co tam jeho klučík natahal. Leč po připojení do mého PC přes USB dok se se mě zobrazí se dvěma oddíly a to jako H:rezervováno systémem 100MB aktivní, volných 38MB, ale žádná data na něm. Druhý oddíl je G: uveden jako místní disk, ve vlastnostech se zobrazuje jako zaplněn ale velikost 0,volné místo 0, při pokusu o otevření je nepřístupný. Ve správci počítače je označen jako primární oddíl 465GB.
Poradí někdo co znamená těch 100MB rezervováno a jak se dostat do toho druhého oddílu? Díky
nepřístupný HDD
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: nepřístupný HDD
100MB rezervované systémom sú inštalačné info, tento oddiel si vytvára windows pri inštalácii systému. Ak vidíš "G" ako zaplnený, je skutočne zaplnený. Pokiaľ som s opisu rozumel dobre, na danom Hdd máš nainštalovaný windows. Nabotuj priamo na daný hdd alebo ho skontroluj napríklad pomocov http://www.slunecnice.cz/sw/hiren-s-boot-cd/ a vymaž zbytočné dáta.
samael.35
ve vlastnostech je označen modře tedy zaplněn, ale udaje o obsazení či volém místě je 00, ale když dám vlastnosti ve správě počítače, tak už ukazuje že 10GB je volných. spíš mě jde o to proč se nemůžu do něj normálně dostat, nikdy jsem neměl problém jinej HDD i se systémem normálně otevřít.
Naposledy upravil(a) kuntscher dne 16 pro 2013 21:37, celkem upraveno 1 x.
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Dej sem screenshot ze Správce disků.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Zřejmě jsou nějak nastavena přístupová práva, ale ta velikost by se měla ukazovat správně. Pokud rozjedeš LIVE verzi Linuxu, data jsou normálně vidět?
Pravým na Géčko > Vlastnosti > Zabezpečení a podívej se zda máš jako administrátor nastavena všechná práva pro konkrétní jednotku.
Stáhni si CrystalDiskInfo. Úpravy -> Kopírovat a Ctrl+V sem vlož log.
Pravým na Géčko > Vlastnosti > Zabezpečení a podívej se zda máš jako administrátor nastavena všechná práva pro konkrétní jednotku.
Stáhni si CrystalDiskInfo. Úpravy -> Kopírovat a Ctrl+V sem vlož log.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
Zatím jsem ho vrátil at ho vrazí do železa a zkusí spustit Win7
Zpět na “Problémy s hardwarem”