Zdravím,
koupil jsem si Genius GX Gaming SW-G2.1 3000. Zapojil a zbyl mi kabel. K čemu slouží a kam ho připojit?
Předem se omlouvám za zařazení tématu... vůbec nevím, kam ho dát.
Všem přeji krásné svátky
K čemu slouží tento kabel? Vyřešeno
Re: K čemu slouží tento kabel?
K propojení PC a toho zesilovače...
Intel i5 4690K, Asus Maximus Ranger, Asus HD7970 Matrix, Kingston HyperX 8GB, Seasonic S12II-620, Seagate Desktop SSHD 1TB, Samsung Evo 850 250GB, Zalman Z9 plus.
To jsem si myslel.. Ale co kam strčím?
-
- Pohlaví:
Tyto repra podle výrobce mají mít dva vstupy - oba 3,5jack. jeden slouží k připojení PC, druhý např. k MP3. tento kablík tedy zapojíš jedním koncem do repro, druhým na výstup PC (line-out, zelená zdířka).
To jsem z toho jelen... Do zeleného OUTu v PC mi vede už jeden kabel ze zesilovače(poslední černý jack). Takže ten modro/zelený kabel slouží pouze připojení třeba MP3?
ITCrowd měl spíš na mysli, že jeden konec toho kabelu dáš nad ty cinche a druhej třeba do mptřísky (nemusíš repro odpojovat od pc). Zapojení obou vstupů najednou nedoporučuji, aby nedošlo odpálení třeba zvukovky nebo mp3. Pochybuji že je to nějak ošetřeno.
Naposledy upravil(a) Hlada dne 23 pro 2013 14:55, celkem upraveno 1 x.
Intel i5 4690K, Asus Maximus Ranger, Asus HD7970 Matrix, Kingston HyperX 8GB, Seasonic S12II-620, Seagate Desktop SSHD 1TB, Samsung Evo 850 250GB, Zalman Z9 plus.
Tak to taky chápu. Volný kabel strčím do zdířky input a druhej konec do mp3, ano? Do PC tento kabel už nemusím zapojovat.
Nejlepší řešení bude podle mě propojit vstup MIC na PC (růžový) a výstup MIC na těch repro (MIC OUTPUT). Pak můžeš připojit mikrofon na ten zeilovač z přední strany a nemusíš ho zapojovat do PC 

Re: K čemu slouží tento kabel? Vyřešeno
Jo takhle... Tak ok.. To bude nejlepší. Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 6079