Zdravím,
kvůli zapomenutému heslu k WiFi jsem resetoval router ZyXel NBG-419N, abych vše znovu mohl nastavit, jenže router ne a ne zprovoznit. Po zadání 192.168.1.1 do prohlížeče se mi většinou zobrazí, že stránku nelze zobrazit a diagnostika sítě hlásí, že s počítačem 192.168.1.1 nelze komunikovat a nabízí Reset síťového adaptéru (ten ovšem nepomáhá).
Router jsem se pokusil připojit opakovaně a někdy se podařilo dostat k nastavení routeru pomocí zadání 192.168.1.1 do prohlížeče, ale pokus skončil u kroku "Connect to internet". Nic se při "Detecting..." nedělo.
Podařilo se mi dostat do nějakého nastavení routeru, kde se zobrazuje problém mezi modemem a routerem (viz příloha).
Pokud kabel napojím z adaptéru rovnou do PC, vše šlape v pořádku. Před resetem routeru bylo téměř vše OK (až na zapomenuté heslo).
Máte někdo nápad, kde může být chyba, případně, jak na ní přijít? Předem díky za odpovědi :)
Problém s připojením routeru po jeho resetu
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s připojením routeru po jeho resetu
Vymazat záznamy sítí, nastavit router kabelem a až poté se zkusit připojit
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Můžu poprosit o postup, jak vymazat záznamy sítí a jak nastavit router kabelem? 
Předem moc díky :)

Předem moc díky :)
-
- Pohlaví:
propojit PC kabelem s routerem a pomocí tohoto připojení nastavit router.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1750
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
17 říj 2024 21:12