Pach krve 2 titulky

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

ToXiK
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod ToXiK » 08 zář 2007 23:35

a to vadi ze jsem tu uverejnil odkaz? tak at to smazou...ale ja jen odpovidal na polozenou otazku, kde jsem to stahl :) takze jsem nic spatnyho neprovedl... jde mi jen o ty titulky nic vic :-) kapišto?

//ale provedl, umístil jsi odkaz, který slouží k šíření pirátské kopie.
//Karlos

Reklama
xaverius
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod xaverius » 22 zář 2007 20:45

nej na titulky.......titulky.com a konkretne na tento film uz tam jsou,mimochodem,i ja mam dvdrip!A mam uz i dvdrip navrat ozivlych mrtvol 3D s tit.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod karlos » 23 zář 2007 07:38

Pánové, dovolte, abych vám cosi vysvětlil. Nepanuje zde žádná cenzura a to, jak bolševická, tak kapitalistická. Při registraci jste všichni určitě souhlasili s dodržováním pravidel. Jedno z těchto pravidel se týká šíření nelegálního obsahu. Současně je jednou z povinností moderátorů, hlídat, zda toto pravidlo neporušujete. Chápu, že někomu připadá prosté dodržování pravidel, jako hloupost, ale věřte, že pokud bychom nepostupovali cestou, kterou postupujeme, PC-Help by se stal brzy jen warez-poradnou a jako takový pak cílem zájmu softwarové policie a pozdějšímu řídnutí řad jeho uživatelů v přímé souvislosti s tímto zájmem. Jistě je i vám jasné, byť nepochopitelné, ža pravidla se dodržovat musí a jistě si najdete cestu, jak si nelegální obsah sdělit, aniž by těmto sdělením byli vystaveni všichni ostatní, zákona dbalí...

PS. Ano, téma zbavím odkazů, označím jako vyřešené, ale prozatím nezamknu...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”