Windows 8 operační systém a kolem něj Vyřešeno
Windows 8 operační systém a kolem něj Vyřešeno
Ahojky zdravím vás všechny tentokrát nemám žádnej problém
ale mám takovou otázku proč lidem vadí windows 8 ?? Ti kteří to mají na počítačích si vubec nestěžují ale ty kteří mají windows 7 si stěžují že je to nanic windows teda nechápu kde je problém ??? Tak proto jsem se zeptal proč nemají radi windows 8 Možná to taky víte 
Re: Windows 8 operační systém a kolem něj
Casti vadi dlazdice a cast papouskuje to, co si precetla na webu nebo nekde slysela. Pochopitelne nejvic si je tim ze W8 jsou k nicemu jist, ten kdo je nikdy nevidel.
Dlazdice resi classic shell a zustava tu pouze velice prinizniva cena licence, minimalne 2 aktualizace na vyssi verzi zdarma, nativni podpora USB 3 a dalsich technologii, mala spotreba pameti a opravdu rychly start. A stejne u akazdeho jineho systemu je treba pockat na ovladace a podporu v aplikacich.
Dlazdice resi classic shell a zustava tu pouze velice prinizniva cena licence, minimalne 2 aktualizace na vyssi verzi zdarma, nativni podpora USB 3 a dalsich technologii, mala spotreba pameti a opravdu rychly start. A stejne u akazdeho jineho systemu je treba pockat na ovladace a podporu v aplikacich.
Nj tak já mám osobně windows 8 a mně nevadí krásně snim jde pracovat metro mi nevadí aji když tam nemám vlaječku start je rychlejší windows 8 než 7 stím sem si jist
Me vadi jedina vec, ktera je ovsem prejata z Windows Phone - nejde standardne vypnout Metro aplikace.
Ona lze vypnout v levém horním rohu 
nevim proc
-
creeperman
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
tak já mám windows 8.1 a docela spokojenej až na to že sem nepřišel jak dát skype na plochu protože například v té verzi která se spouští z metra jsem nenašel sdílení obrazovek.. :) ale jinak docela hodně dobry OS
pozvedněme krumpáče a dejme se do toho!
Si dej normal skype já nepoužívam z metra 
Odinstaluj Skype pro Metro a nainstaluj normalni Skype pro desktopy.
-
creeperman
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
ano to sem už zkoušel 3x... ale vždycky mně to hodí do win storu a pak se nainstaluje na metro,, pak mně možná napadá stáhnout skype v raru (pokud nebude jíne řešení.Prosím adminy at si nemyslí že to tu bude smrdět warezem :) dkyž jiná možnost nebude :)
Vlez na web Skype, dej ze chces stahnout instalaci, nabidne pro Metro, zvol jinou verzi a stahne to instalator normalni Skype verze pro desktopy.
-
creeperman
- Level 2.5

- Pohlaví:

- Stav:
O,,,O moc děkuji :) ptal sem se už dříve ale nikdo mi neodpověděl :(
opravdu moc děkuj
opravdu moc děkuj
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 26969
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
- 3
- 2679
-
od petr22
29 dub 2025 21:55
-
- 19
- 7846
-
od windroid2
28 dub 2025 20:58
-
-
PC na hry a blender - tichý, kolem 20.000
od Pavdi07 » 24 led 2025 10:59 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 3555
-
od Pavdi07
13 úno 2025 15:45
-
-
-
Jaký tablet kolem 3000Kč ?
od michal84 » 22 lis 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 5386
-
od michal84
22 pro 2024 21:43
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”