Jak dlouho budou ještě vycházet hry na PS3? /SESTAVA PC Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Jak dlouho budou ještě vycházet hry na PS3? /SESTAVA PC Vyřešeno
- konec příspěvku
Naposledy upravil(a) SkFilet dne 12 led 2014 20:20, celkem upraveno 2 x.
Re: Jak dlouho budou ještě vycházet hry na PS3?
Ahij vlastním konzoly PS3 ... Tedy přesnějibudu si PS3 kupovat
Docela si protiřečíš

CPU: AMD Ryzen 5 3600 | RAM: Crucial Ballistix Sport LT Grey 16GB (2x8GB) DDR4 3000 | GPU: XFX Radeon RX 5700 DD Ultra, 8GB GDDR6 | SSD: Transcend MTE220S, M.2 - 1TB | CASE: Fractal Design Define S
-
- Pohlaví:
Mě jde hlavně o GTA V, BTF 4 a 3, AC4, Watch Dogs, NFS: Rivals... to chci hrát a já hraji stejně jenom 2x do týdne asi hoďku, většina je škola atd... za rok půjdu na střední a budu něco brigádničit a šetřit si třeba 3 roky a pak si koupím PS4 nebo až bude, tak PS5
Mám 18 000 Kč +- a potřebuji koupit i TV, takže TV Full-HD 32" = 7400 Kč, PS3 = 7680 Kč, nějaký hry... = 18 000 Kč.
Mě to stačí, já nechci 1000 her... mě stačí na 3 roky 6-7 her, vystačím si i s GTA V
Nejsou finance, ale vím, že jde i PS4 + TV a jedna hra, ale je to 19 000 Kč a to je fakt moc... koupím TV a PS3 a hry. Budu mít TV 32" dostačující a za 2-3 roky až si našetřím, tak koupím PS4 = 10 000 Kč / za tu dobu možná levněji (7000 Kč) nebo PS5 koupím a nějaký hry a budu na 18 000 Kč a to je perfektní... mě to stačí.
Jen jsem se chtěl optat, zda budou vycházet
a mohu ještě jeden dotaz? Přes co zapojím PS3 do TV? Normálně přes HDMI? A půjde i zvuk?
A je to HDMI v balení nebo ho musím dokoupit :) díky

Mám 18 000 Kč +- a potřebuji koupit i TV, takže TV Full-HD 32" = 7400 Kč, PS3 = 7680 Kč, nějaký hry... = 18 000 Kč.
Mě to stačí, já nechci 1000 her... mě stačí na 3 roky 6-7 her, vystačím si i s GTA V

Nejsou finance, ale vím, že jde i PS4 + TV a jedna hra, ale je to 19 000 Kč a to je fakt moc... koupím TV a PS3 a hry. Budu mít TV 32" dostačující a za 2-3 roky až si našetřím, tak koupím PS4 = 10 000 Kč / za tu dobu možná levněji (7000 Kč) nebo PS5 koupím a nějaký hry a budu na 18 000 Kč a to je perfektní... mě to stačí.
Jen jsem se chtěl optat, zda budou vycházet

A je to HDMI v balení nebo ho musím dokoupit :) díky
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Za 18000 máš herní PC s monitorem,Steam a hry na PC jsou levnější. Rozmysli si to. Já bych si konzoli nekoupil. Ty si kvůli konzoli musíš koupit i TV.
-
- Pohlaví:
Já jsem konzolovej hráč, já problém nemám :) ale když už, tak můžeš mi něco složit s montiorem?
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Sice to stojí 19000, ale je to jen návrh. Na pár věcech by se dalo ušetřit.
http://www.czc.cz/4mbrjp1v12i1s9hjl99obh5o28/seznam
http://www.czc.cz/4mbrjp1v12i1s9hjl99obh5o28/seznam
-
- Pohlaví:
Zapoměl jsem, Windows mám osmičku, takž bez Windows.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
CPU: Intel core i5 4440
GK: MSI R9 280 Gaming 3G
MB: Gigabyte B85M-D3H
RAM: Kingston HyperX Fury White 8GB (2x4GB)
HDD: Seagate SV.35.5 1TB
Zdroj: Seasonic SS-500ET T3 500W
Case: Zalman Z3
GK: MSI R9 280 Gaming 3G
MB: Gigabyte B85M-D3H
RAM: Kingston HyperX Fury White 8GB (2x4GB)
HDD: Seagate SV.35.5 1TB
Zdroj: Seasonic SS-500ET T3 500W
Case: Zalman Z3
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
V tom případě můžeme dát lepší grafiku, ke které dostaneš BF4 zdarma a chladič, takže PC bude tichý.
Ještě si počkej na odpovědi ostatních, nerad radím sám
Ještě si počkej na odpovědi ostatních, nerad radím sám

-
- Pohlaví:
No já s konzolema umím, ovládat atd... ale jak říkám, já hraji jen příležitostně a hrál bych 2x do týdne hoďku za den. A na PC není GTA V a já to chci hlavně kvůli GTA V... konzoly na hraní, ntb na práci... sice už mi dosluhuje, ale jen na práci do školy atd stačí. A já s PC nevím, radši tu konzoly.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Led 2014 18:19) ---
No já s konzolema umím, ovládat atd... ale jak říkám, já hraji jen příležitostně a hrál bych 2x do týdne hoďku za den. A na PC není GTA V a já to chci hlavně kvůli GTA V... konzoly na hraní, ntb na práci... sice už mi dosluhuje, ale jen na práci do školy atd stačí. A já s PC nevím, radši tu konzoly.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Led 2014 18:19) ---
To si myslis, ze budeš hrát 2x týdne, ale reality je většinou jiná. Kupovat ps3 v dnešní době nesmysl .. Nevymejslej kraviny a kup si nové PC. Pokud poridis ps3, tak za par měsíců budeš nadávat sam na sebe, jakej si byl idiot a budeš slintat nad hrama, které budou postupně na PC a next gen vychazet.
Vždycky koukej i do budoucna aneb vyplati se mi vyhodit 18 tis kvůli jedné blbe hře na úkor toho, ze v roce 2015 nebudu mít co hrát? Nesmysl .. Porid slusne PC a na konzole se vyser.. Ve svém okolí neznám člověka, co je ochotny vyhazovat 1500 Kč i víc za jednu usmudlanou hru ...
Další věc. Přijde mi zbytečný kupovat na old gen tellku za 7,5 ty hry vypadají tak hnusne, ze ani slušná full hd TV nepomůže. Na next gen bych ale už určité po nějaké pěkně full hd 82 minimálně koukal.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Led 2014 18:54) ---
A ještě si dovolim jednu poznámku. Neboj na střední škole NB opravdu potřebovat nebudeš
Vždycky koukej i do budoucna aneb vyplati se mi vyhodit 18 tis kvůli jedné blbe hře na úkor toho, ze v roce 2015 nebudu mít co hrát? Nesmysl .. Porid slusne PC a na konzole se vyser.. Ve svém okolí neznám člověka, co je ochotny vyhazovat 1500 Kč i víc za jednu usmudlanou hru ...
Další věc. Přijde mi zbytečný kupovat na old gen tellku za 7,5 ty hry vypadají tak hnusne, ze ani slušná full hd TV nepomůže. Na next gen bych ale už určité po nějaké pěkně full hd 82 minimálně koukal.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Led 2014 18:54) ---
A ještě si dovolim jednu poznámku. Neboj na střední škole NB opravdu potřebovat nebudeš

-
- Pohlaví:
Ondra: Teď jsi mě donutil :)) díky moc, ptal jsem se i kámoše a udělal prý chybu a po 2 letech po záruce mu to odešlo. Takže se na to vykašlu... takže prosím PC do 20 000 Kč, max. 200 Kč přes... /s OS a monitorem... (uvědomil jsem si, že už DVD nemám -_-)
Jo a ještě jeden dotaz, dá se srovnat výkon grafický u PC za +- 18 000 Kč s PS3? Je to nastejno, nebo je lepší výkon u PC?
A myslíš si, že vyjde GTA V na PC? Díky moc!!!
Jo a ještě jeden dotaz, dá se srovnat výkon grafický u PC za +- 18 000 Kč s PS3? Je to nastejno, nebo je lepší výkon u PC?
A myslíš si, že vyjde GTA V na PC? Díky moc!!!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2797
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
30 črc 2024 09:36