Program na tvorbu štítků
Re: Program na tvorbu štítků
no tak ten "lepici" papir vlozis do tiskarny a bude
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to mi je jasné..
Přemýšlej
Přemýšlej

ja? ja tohle bezne tisknu vcetne obalek
FoGgyCz: Vůbec ti nerozumím. Oním programem tisknu na vše. I na lepicí štítky. Ty bys měl přemýšlet.
Jinak Excel (2003) používám často také, ale právě proto, že si Excel i po upravení nastavení to vytiskne stejně jak chce (i při použití zobrazení stránky (hranic) jak se bude tisknout - i při tiskovém náhledu), tak to z něj típnu (Hyper Snap - DX 6.10.00+SK) a v Design Pro 2000 - Perfect Print Out Zweck Form dodělám a vytisknu přesně jak chci.
Jinak Excel (2003) používám často také, ale právě proto, že si Excel i po upravení nastavení to vytiskne stejně jak chce (i při použití zobrazení stránky (hranic) jak se bude tisknout - i při tiskovém náhledu), tak to z něj típnu (Hyper Snap - DX 6.10.00+SK) a v Design Pro 2000 - Perfect Print Out Zweck Form dodělám a vytisknu přesně jak chci.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Už jsem to vyřešil..
Trochu jsem si stím pohrál, jinak mám Microsoft Excel 2013.
Trochu jsem si stím pohrál, jinak mám Microsoft Excel 2013.
-
- Pohlaví:
Podíval jste se už do Wordu na jeho štítky? Nepodíval. K čemu další rady. Ale když to jsou kecy, tak kecy. Sežeňte si propisoty.
Doporučit software v němčině a v rámci "Elite Level 11.5" uvádět snímky obrazovky jako hnusné JPG - tady pardon, ale o tom si myslím taky své.
Doporučit software v němčině a v rámci "Elite Level 11.5" uvádět snímky obrazovky jako hnusné JPG - tady pardon, ale o tom si myslím taky své.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
OT: Ja si zase myslim sve o neopodstatnenem kritizovani rad jinych...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
xlnc: Kdybys to aspoň dočetl, co jsem napsal, tak bys věděl, že program lze v pohodě přepnout do angličtiny (já ho používám bez problému téměř neustále)! Snímky jsou použité rovnou z Netu a mánií z PNG / JPG netrpím, na rozdíl od tebe. V dnešním světě mrhání prostředky díky relativní dostupnosti RAM a rychlosti připojení je to drobnost.
-
- Pohlaví:
No, to jsou základní znalosti používání grafických formátů, co to proboha má společného s RAM?
Na co jsou Office, že, jo, na co je Word a jeho štítky? Placených Office si člověk váží a nepoužívá je jak kladivo na čarodejnice... Zamkněte to a je klid. Jo a pokud se mi to nepovede, tak prosím správce o zrušení svého profilu.
Na co jsou Office, že, jo, na co je Word a jeho štítky? Placených Office si člověk váží a nepoužívá je jak kladivo na čarodejnice... Zamkněte to a je klid. Jo a pokud se mi to nepovede, tak prosím správce o zrušení svého profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4533
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5801
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3391
-
od RostislavC