Vas nazor na Windows 8- tema pro vsechny
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vas nazor na Windows 8- tema pro vsechny
Windows 8 je dobrý jedine ako na tablet alebo keď máš dotykovú obrazovku. Inak je nanič.
Ak máte problém s mojou slovenčinou povedzte mi to.
Když máte problém s mou slovenštinou řekněte mi to.
Když máte problém s mou slovenštinou řekněte mi to.
Že je win 7 dražší než win 8.1 bych neřekl.
http://www.alza.cz/software/operacni-sy ... n=1&sc=784 ano vidím že to je jen OEM i na Exasoftu a Alfě je w7 lacnějši.
Ale pokud vim tak toto ma byt tema kde říkate co se vam libi a co ne. Místo toho se tu řeší Vista(s-h-i-t).
Svůj nazor jsem napsal dříve.
http://www.alza.cz/software/operacni-sy ... n=1&sc=784 ano vidím že to je jen OEM i na Exasoftu a Alfě je w7 lacnějši.
Ale pokud vim tak toto ma byt tema kde říkate co se vam libi a co ne. Místo toho se tu řeší Vista(s-h-i-t).
Svůj nazor jsem napsal dříve.
My pc:
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
laggger: a to z jakeho duvodu?:-)
-
- Pohlaví:
Visty jsem zde zmínil jen pro podobnost čistě náhodnou. Ať se vám to líbí, nebo ne, odborná veřejnost tento systém nepřijala a ani nepřijme (opět podobnost). Další psaní považuji za zbytečnost. Nechť si každý má a chválí co chce.
- Karlik
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím proč bych měl kupovat OEM verzi w7, když můžu mít za podobné peníze NE-OEM verzi (pro mě lepších) W8.
http://operacni-systemy.heureka.cz/microsoft-windows-8_1-cz-wn7-00919/
http://operacni-systemy.heureka.cz/microsoft-windows-7-home-premium-cz-gfc-00074/
http://operacni-systemy.heureka.cz/microsoft-windows-8_1-cz-wn7-00919/
http://operacni-systemy.heureka.cz/microsoft-windows-7-home-premium-cz-gfc-00074/
PC:
CPU: Intel Core i3-4150 Processor + Cooler Master TPC 600 pasivně
MB: GIGABYTE GA-B85M-D3H rev 1.1,
RAM: Kingston HyperX Fury white 4GB DDR3 1866 (2x)
GPU: MSI GTX 750Ti Gaming
HDD: Samsung 320GB, Seagate Barracuda 1TB, Kingston V300 120GB
Case: Sama Carbon Cube
PSU: Chieftec 500W
Windows 8.1
CPU: Intel Core i3-4150 Processor + Cooler Master TPC 600 pasivně
MB: GIGABYTE GA-B85M-D3H rev 1.1,
RAM: Kingston HyperX Fury white 4GB DDR3 1866 (2x)
GPU: MSI GTX 750Ti Gaming
HDD: Samsung 320GB, Seagate Barracuda 1TB, Kingston V300 120GB
Case: Sama Carbon Cube
PSU: Chieftec 500W
Windows 8.1
Laggger164 píše:Windows 8 je dobrý jedine ako na tablet alebo keď máš dotykovú obrazovku. Inak je nanič.
Stimhle souhlasim jestliže neni dotyková obrazovka tak nepořizovat.
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Myslim, ze je jasne, ze micrrosoft zvysi cenu Windows 7 kdyz nam chce vnutit Windows 8.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Vážení, držte se prosím původního tématu, odpusťte si napadání autorů příspěvků, kteří projeví jiný názor a nevkládejte do tématu další dotazy typu "Proč si myslíš, že ....?" OT příspěvky jsem odstranil.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Windows 7 stoji porad stejne - home premium 4300 Kc. Jejich zakladni podpora konci v lednu 2015, coz je presne za rok.
Microsoft nic zdrazovat nepotrebuje, udela to stejne jako vzdycky - prestane prodavat Windows 7 stejne jako to udelal s Vistou a XP.
Co se tyka ceny:
Windows 7 Home Premium krabice - 4300 Kc
Windiws 8.1 krabice krabice - 2800 Kc + update na 8.2 zdarma
Z cenoveho hlediska nema smysl kupovat cokoliv jineho nez Windows 8.1 - Windows 7 jsou jednak drazsi samy o sobe, druhak bude nutne znovu zaplatit za upgrade na 8.x.
Tu vec s tema dlazdicema co mnozi stale opakuji dokola jakozto jediny duvod nepouzitelnosti Windows 8 lze snadno vyresit instalaci aplikace treti strany. Krome grafickeho rozhrani jsou Windows 8 ve vsem lepsi nez Windows 7.
Microsoft nic zdrazovat nepotrebuje, udela to stejne jako vzdycky - prestane prodavat Windows 7 stejne jako to udelal s Vistou a XP.
Co se tyka ceny:
Windows 7 Home Premium krabice - 4300 Kc
Windiws 8.1 krabice krabice - 2800 Kc + update na 8.2 zdarma
Z cenoveho hlediska nema smysl kupovat cokoliv jineho nez Windows 8.1 - Windows 7 jsou jednak drazsi samy o sobe, druhak bude nutne znovu zaplatit za upgrade na 8.x.
Tu vec s tema dlazdicema co mnozi stale opakuji dokola jakozto jediny duvod nepouzitelnosti Windows 8 lze snadno vyresit instalaci aplikace treti strany. Krome grafickeho rozhrani jsou Windows 8 ve vsem lepsi nez Windows 7.
U nekterych uzivatelu je problem ten, z nejsou ovladace na starsi komponenty, ale zakladni desky by na 99% meli podporovat Windows 8?
Kdyz uz jsem u toho, nechce se mi zakladat dalsi tema, bude mi ladit W8.1 s touto deskou: http://www.asrock.com/mb/Intel/P5B-DE/ ? Vim ze to sem nepatri, ale dalsi tema se mi zakladat nechce.
Kdyz uz jsem u toho, nechce se mi zakladat dalsi tema, bude mi ladit W8.1 s touto deskou: http://www.asrock.com/mb/Intel/P5B-DE/ ? Vim ze to sem nepatri, ale dalsi tema se mi zakladat nechce.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Vzdyt je to preci porad stejne.
Uzivatele stavajicich verzi Windows 8 nemusi kupovat a problem s ovladaci jen na starsi verze Windows je tu uz od Windows 3.11.
Vyrobce svoje zarizeni podporuje obvykle po dobu jeho zivotnosti - coz jsou cca 4 roky. Kdyz prisly pred skoro 20 lety n trh Windows 95, taky na spoustu veci nebyly ovladace. A u Windows XP nebyly ovladace ani na strihove karty za 40.000 Kc, pouze na 95/98.
Uzivatele stavajicich verzi Windows 8 nemusi kupovat a problem s ovladaci jen na starsi verze Windows je tu uz od Windows 3.11.
Vyrobce svoje zarizeni podporuje obvykle po dobu jeho zivotnosti - coz jsou cca 4 roky. Kdyz prisly pred skoro 20 lety n trh Windows 95, taky na spoustu veci nebyly ovladace. A u Windows XP nebyly ovladace ani na strihove karty za 40.000 Kc, pouze na 95/98.
Můj názor: Windows 8 má rychlý boost a je podle mě i dobře zpracován měl jsem to štěstí si ho vyzkoušet a jako dobře se v tom orijentuje ale je to jen na názoru každého lidase.
Chybama se člověk učí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7835
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek