Preinštalovanie widows – z XP na W7. Ako? * Vyřešeno
Preinštalovanie widows – z XP na W7. Ako? *
Ahoj. Chcel by som poprosiť o nejaký návod ako preinštalovať môj windows XP na windows 7. Windows 7 nemám kúpený preto by som poprosil aj nejaký ten link na stiahnutie. Sedmičku potrebujem pretože na XP mi nechcú ísť rôzne hry a nechcem zbytočne vyhadzovať peniaze za OS. V počítačoch sa veľmi nevyznám.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 13 úno 2014 14:30, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Preinštalovanie widows XP“
Důvod: Oprava nadpisu „Preinštalovanie widows XP“
Re: Preinštalovanie widows XP
Prave jsi zaskrtl ze souhlasis s timto:
fórum je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá či nepřímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (upozornění přes SZ, žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)
ve fóru rovněž nelze čekat pomoc či podporu s rozchozením nelegálně nabytého software (např. s instalací "černých" Windows), témata s tímto obsahem budou bezodkladně uzamykána nebo rovnou odstraňována
fórum je zásadně proti jakémukoliv šíření nelegálního obsahu. Jakákoliv přímá či nepřímá snaha uživatele o takovéto šíření bude řešena odstraněním příspěvku, případně dalšími kroky (upozornění přes SZ, žlutá karta, vyloučení z fóra atd.)
ve fóru rovněž nelze čekat pomoc či podporu s rozchozením nelegálně nabytého software (např. s instalací "černých" Windows), témata s tímto obsahem budou bezodkladně uzamykána nebo rovnou odstraňována
Re: Preinštalovanie widows – z XP na W7. Ako? *
Měl to už zamknout Myloš důležité je že si upravil nadpis
dew- S tím sem nelez 99% tu má legalní win a to zbylé 1% tady nemluví o tom a už vůbec né o stahování
dew- S tím sem nelez 99% tu má legalní win a to zbylé 1% tady nemluví o tom a už vůbec né o stahování
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
Re: Preinštalovanie widows – z XP na W7. Ako? * Vyřešeno
Jsem v práci, takže se ne zcela soustředím na četbu příspěvků.
Jasně, tohle jsem přehlédnul, tudíž napravuji a zamykám.
Jasně, tohle jsem přehlédnul, tudíž napravuji a zamykám.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”