USB Device

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod miras » 14 črc 2005 12:46

Ještě jednou sem si to přečet a pozastavil sem se nad tímhle:
Ja píše:Kořenový rozbočovat a hostitelský řadič je v pohodě, ale USB Device je pořád s otazníkem.

No a jak tak koukám do správce zařízení, tak pro správnou funkci USB ty dvě položky "kořenový rozbočovač" a "hostiteský řadič" stačí. Co máš připojený za USB zařízení? Nezmizí náhodou ta neznámá položka USB device když všechny USB věci odpojíš?

Reklama
Ja
nováček
Stav:

Příspěvekod Ja » 15 črc 2005 11:56

Super, mám Bios A09 a doinstaloval jsem ovladače a USB už jede.Díky. Jenom zůstává problém se zvukem u DVD.Viz. sekce Filmy...Nezvučí mi žádný film(vob), ale Mpeg, Avi, Mp3 i klasické CD jede normálně.Nejede to v žádném prohlížeči.Myslím že mám nějakou divnou instalaci XP, ale když jsem udělal zálohu a chtěl formátovat disk se spouštěcí disketou, tak mě to nepustí přes příkaz Format c:.Napíše "chybný příkaz, nebo název souboru".

mikel
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mikel » 15 črc 2005 15:28

To je super, že nový BIOS vyřešil jeden z palčivýchproblémů. :lol:
Teď k formátu. Nebootuj z diskety, ale rovnou z instalačního CD. Po potvrzení licenčních podmínek by se tě měl zeptat, jestli chceš opravit stávající instalaci XP. Escapem to zrušíš a půjdeš dál. Teď by se ti měly zobrazit informace o disku a oddílech (partitions) pokud máš disk rozdělený. Vyber si disk, na který chceš instalovat a pak možnost Zformátovat oddíl systémem souborů FAT nebo NTFS ( doporučoval bych ti systém NTFS). A pak pokračuj s instalací.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Ja
nováček
Stav:

Příspěvekod Ja » 16 črc 2005 20:43

děkuji za všechny rady, pomohly mi.Ale přetrvává problém se zvukem u DVD.Viz. sekce Filmy.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • No bootable device
    od wrout » 24 zář 2024 11:35 » v Problémy s hardwarem
    8
    2244
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    24 zář 2024 20:02

Zpět na “Problémy s hardwarem”