Nálepky na ntb
Re: Nálepky na ntb
U mě odpadává nálepka s logem Intel Core i3, která se kroutí různými směry, ale Windows 7 a Nvidia drží už 2. rokem na místě. 

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
tux: Malé upozornění, ale ber ho prosím vážně: ještě jeden "vtipný" příspěvek podobný těm tvým dvěma v tomto topicu a vykoleduješ si žlutou! Pokud ti nebude jasné proč, přečti si Pravidla.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tím se snad ani nechlub.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Nechlubím, oznamuji.
První příspěvek..
Nevdím na něm nic vtipnýho, jen jsem se zeptal, proč se na odstraňování nálepek z notebooku nesmí použít ředidlo, což je normální dotaz.
Druhý příspěvek..
Když pominu tu část, která hovoří o nesmrtelnosti vistě, což uznávám že je vtip, tak opět nechápu. Benzín jako benzín, pochopitelně jsem nemyslel aby si šel notebook opláchnout pistolí, ale třeba jen aby si namočil hadr v kanystru, a tím to vyčistil.
Kdybych chtěl být vtipnej, řekl bych, jaký je rozdíl mezi hodinkami a holinkami... Žádný, oboje se natahuje.
První příspěvek..
Nevdím na něm nic vtipnýho, jen jsem se zeptal, proč se na odstraňování nálepek z notebooku nesmí použít ředidlo, což je normální dotaz.
Druhý příspěvek..
Když pominu tu část, která hovoří o nesmrtelnosti vistě, což uznávám že je vtip, tak opět nechápu. Benzín jako benzín, pochopitelně jsem nemyslel aby si šel notebook opláchnout pistolí, ale třeba jen aby si namočil hadr v kanystru, a tím to vyčistil.
Kdybych chtěl být vtipnej, řekl bych, jaký je rozdíl mezi hodinkami a holinkami... Žádný, oboje se natahuje.
Just Fucking Google It!
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Mezi benzínem co natankuješ na pumpě a technickým je asi rozdíl. :)
Technicky benzin doporucuji
Zadny notebook se nam s nim jeste nikdy nerozpustil, a to z nej odstranujeme i bezpecnostni samolepky (takove ty co zustane VOID kdyz se strhne)
Zadny notebook se nam s nim jeste nikdy nerozpustil, a to z nej odstranujeme i bezpecnostni samolepky (takove ty co zustane VOID kdyz se strhne)
-
- Pohlaví:
tux píše:Proč v lékárně, normálně do kanystru na čerpací stanici ne? Pochybuju že v lékárně dostanu litr za 37 korun.
Peťa: Vista je nesmrtelná!
tux ty jsi rozumnej kluk a tak to uznej. Je to pitomost a není to vtip. Opravdu si myslíš, že třeba já, co nemám auto a bydlím v garzonce si kvůli dvěma samolepkám půjdu k benzínce s kanystrem?
Vtipne to celkem je (pro ty co poznaji ze je to nesmysl), ale tomu co tomu nerozumi a skutecne to udela to vtipne pripadat nebude.
Pak je jeste moznost pouzit vodu + holy prst a hooodne dlouho to smidlat prstem.
Pak je jeste moznost pouzit vodu + holy prst a hooodne dlouho to smidlat prstem.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zbytky lepidla v pohodě sundáš lihem...
Cim to jeste slo je pripravek na cisteni odpadu Mefisto (a zmizela i veskera mastnota)
Tak mě poučte, jakej je v tom rozdíl? Pro mě je to oboje sajrajt kterej to lepidlo rozežere.
Chápu že pro někoho kdo nemá doma nic s zážehovým motorem je to blbost, a radši si koupí flašku v lékárně, ale takovejch lidí je asi málo.
Chápu že pro někoho kdo nemá doma nic s zážehovým motorem je to blbost, a radši si koupí flašku v lékárně, ale takovejch lidí je asi málo.
Just Fucking Google It!
Zpět na “Problémy s hardwarem”