Ano, netbook..
Proč myslíš, že by měla být pomalejší, řekl bych spíš naopak..
Teď mám 1GB grafiku a 2gb ram, janže starter umí použít jen 2gm fyzické paměti - což znamená že to brzdí na 1,6gb ram a 0,4gb grafárny..instalací ultimate se fyzická paměť uvolní na 64GB, takže mi pude komp na plný výkon 1gb grafárny a 2gb ramky..proto to dělám, pomalejší to podle mě určitě nebude
Zůstanou mi data + jak zkopírovat Win?
Re: Zůstanou mi data + jak zkopírovat Win?
Windows 7 Starter 2 GB, Windows 7 Ultimate 4GB.
Podivej se jak se lisi Starter a Ultimate. Krome toho ze se spousti mnohem vic sluzeb tam mas Aero.
Ty Windows 7 Starter jsou tam od vyrobce prave proto, ze jsou nejmene narocne na vykon grafiky a procesoru.
Pocitej s tim ze jestli je tam je Intel Atom, coz je procesor vykonem na urovni 10 let stareho Pentia 4. AMD procesory jsou jeste mnohem horsi.
Podivej se jak se lisi Starter a Ultimate. Krome toho ze se spousti mnohem vic sluzeb tam mas Aero.
Ty Windows 7 Starter jsou tam od vyrobce prave proto, ze jsou nejmene narocne na vykon grafiky a procesoru.
Pocitej s tim ze jestli je tam je Intel Atom, coz je procesor vykonem na urovni 10 let stareho Pentia 4. AMD procesory jsou jeste mnohem horsi.
ja osobne bych to nedelal, i kdyz starter je hruza, k tomuto se hodi. navic za cenu win7 ultimate mas skoro novy notas:-)
pardon, napsal jsem to špatně.. tady je oprava - W7 Starter 32bit - 2GB limit / W7 Ultimate 64bit - 192GB limit..tudíž teď mi pc nevyužívá svůj plný výkon, po instalaci ultimatu bude
http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... 78(v=vs.85).aspx#physical_memory_limits_windows_7
jinak změněnou tapetu a aero už mám ve starteru přidané a komp běží hezky, navíc na něm hraju i Mafii2 (sice tak na 13-15fps, ale jde to)
intel atom v netbooku nemám
jinak nebojte, že bych dal za win stejně jak za komp, win jsem dostal od bratrance, známosti - ale legálně..
http://msdn.microsoft.com/en-us/library ... 78(v=vs.85).aspx#physical_memory_limits_windows_7
jinak změněnou tapetu a aero už mám ve starteru přidané a komp běží hezky, navíc na něm hraju i Mafii2 (sice tak na 13-15fps, ale jde to)
intel atom v netbooku nemám
jinak nebojte, že bych dal za win stejně jak za komp, win jsem dostal od bratrance, známosti - ale legálně..
Ne 192 GB RAM, ale 4 GB RAM.
192GB je limit obou paměťí - grafické karty a RAMky, ne žádná ramka, ani nic co v pc je, je to POUZE LIMIT, tudíž já budu mít dohromady 3GB, se starterem mám jen 2GB
no limit je tam 4GB u 32-bit verze, ale to je jedno
to zkus a uvidis
to zkus a uvidis
192 GB ano, ale u 64bit verze. Ty instalujes 32bit.
u 32bit 4GB jo, ale někdo mi tu psal, že můžu nainstalovat klidně i 64bit, takže nainstaluju ten 
jinak ještě jedna otázka..když mám nainstalované programy na C: (př. Sony Vegas, nějaký ty prográmky atd.) jak je přesunu na D: aby stále fungovaly?

jinak ještě jedna otázka..když mám nainstalované programy na C: (př. Sony Vegas, nějaký ty prográmky atd.) jak je přesunu na D: aby stále fungovaly?
to nevim, to sem nikdy neresil, proste to pak vzdy nainstaluji znova, je to par minut navic.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
petasss píše:když mám nainstalované programy na C: (př. Sony Vegas, nějaký ty prográmky atd.) jak je přesunu na D: aby stále fungovaly?
Nepřesuneš. Musíš je znova nainstalovat.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2810
-
od petr22