Právě proto sem lezu, a ptám se.. No, samozdřejmě že bych t nepoužil jenom kvůli takové prkotině.. Má to lepší prostředí pro programátory, a tak..
richie: Mě to nejde zapnout, nechápu, kde je problém, ale dole v obdélníčku je napsané, že rozpoznávání hlasu je dostupné jen pro některé jazyky, a nastavení mikrofonu je součástí rozpoznávání řeči, protože tam čtete větu anglicky..
Jak mohu upgradovat z W7 na W8? nedaří se mi to *
Re: Přepsání Win 7 Win 8.
no rozpoznavani hlasu asi bude jen v anglictine, ale tohle neresi verze, v cestine to nepujde, pokud to neni, a myslim si, nevim to jiste, ze to neni, tak jako na androidu, kdo by se s tim smolil pro par tusicu lidi
Já to nebudu používat, mě jenom jde oto, že to optimalizuje mikrofon 

Takže nikdo žádné návrhy ?
Stejně bys musel mluvit anglicky, kdybys chtěl používat rozpoznání hlasu.
Že jsou W8 přívětivější pro programátory? No nevim, jeden program se otevře na dlaždicích, druhej na desktopu, a pak to přepínat.. Zlatý W7 kde máš všechno na liště a jen si vybereš to co chceš.
Já osobně bych zůstal u sedmiček.
Že jsou W8 přívětivější pro programátory? No nevim, jeden program se otevře na dlaždicích, druhej na desktopu, a pak to přepínat.. Zlatý W7 kde máš všechno na liště a jen si vybereš to co chceš.
Já osobně bych zůstal u sedmiček.
Just Fucking Google It!
Re: Jak mohu upgradovat z W7 na W8? nedaří se mi to *
no update jen kvuli tomuto je hovadina
Re: Jak mohu upgradovat z W7 na W8? nedaří se mi to *
Pánové, funkci rozpoznávání hlasu nepotřebuju, ale má v sobě setup pro mikrofon, a tím ho dokonale optimalizuje.. Není ten setup nkde ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2818
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 led 2025 12:23
-
-
CPU pasta 2 roky stará, neotevřená... Mohu použít...?
od TomiDomi » 28 říj 2024 22:59 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1715
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 říj 2024 20:08
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”