Zablokovaný OS

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Nereidka
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Zablokovaný OS

Příspěvekod Nereidka » 31 bře 2015 10:08

Ahoj,
notebook byl kupován nový, legální by to tedy být mělo. CD k tomu nemám, Product Key je nalepený vespod přístroje. Takže tedy nejdřív zkusím tu přeinstalaci v nouzovém režimu podle nějakého návodu. Uvidím, jak se mi to podaří. Všechna data mám zálohovaná, takže nic ztratit nemůžu.
Kdyby to nepomohlo, tak zkusím ten Linux. Na katedře Ubuntu máme, takže zhruba vím, kde co hledat. Díky moc všem :) Ozvu se, jak jsem dopadla.

Reklama
Aja12
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Aja12 » 31 bře 2015 10:11

Kód: Vybrat vše

Zprava od jaojao:
Předmět: Zablokovaný OS
Aja12 - citace:
jaojao: sice souhlasis s X, ale jako vsichni ostatni v tomto vlaknu netusis, zda je system opravdu legalni, tedy zda je nebo neni zablokovan opravnene . Do te doby, nez se Nereidka ohledne legalnosti vyjadri, tedy vsichni varime z vody :)
Je mi jedno z čeho vaříš TROUBO ..

jaojao: Nemam potrebu honit prispevky, neni mi 15 let (jsem stary jako petr22, timto jej zdravim jako jeden znamy z Purkyni :)). Kdyby sis procetl me prispevky na foru, zjistil bys, ze kazdy prispevek je vzdy vecny. Nijak jsem te (narozdil od tebe) neurazel.

K tematu: Snazim se v tomto vlaknu pouze o jiny pohled na vec nez ostatni diskutujici - ze je treba brat v potaz take onu moznost, ze je dany system nelegalni, tedy zablokovany opravnene. Netvrdim, ze je system urcite nelegalni, pouze je tu ona moznost, a proto jsem navrhl logicka reseni. A.

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 31 bře 2015 10:25

A spamuješ si vesele dál, holt co se dá dělat ..
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 31 bře 2015 10:31

Nereidka píše:Takže tedy nejdřív zkusím tu přeinstalaci v nouzovém režimu podle nějakého návodu.

Dostanes se do nouzoveho rezimu?
Nenabizi ti to (re)aktivaci? Ta by totiz mela stacit.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Nereidka
nováček
Stav:

Příspěvekod Nereidka » 31 bře 2015 11:11

Do nouzového režimu jsem se dostala, trochu jsem to tam prošmejdila, jestli tam ještě není něco, co bych potřebovala. Zálohovala jsem si taky ovladače, kdyby náhodou. Teď jdu prozkoumat, jestli jsem k tomu noťasu nedostala nějaký CD. Neviděla jsem, že by mi to nabízelo reinstalaci - ale zkusím to vypnout a znovu zapnout a budu hledat :D

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 31 bře 2015 11:28

Hele, ještě jednou, nemusíš nic přeinstalovávat :
jaojao píše:Souhlas s X:
nic nepřeinstalovávej, mrkni na net je tam toho spousta, náprava je i pro pomalého uživatele otázkou pár (5) minut.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Nereidka
nováček
Stav:

Příspěvekod Nereidka » 31 bře 2015 11:48

Myslíš, že by stačilo stáhnout si ten program jak ověřuje pravost windowsu? Nic jiného jsem nenašla.

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 31 bře 2015 12:21

Ne reinstalaci, ale (re)aktivaci. V pripade nouzoveho rezimu telefonicky.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Nereidka
nováček
Stav:

Příspěvekod Nereidka » 01 dub 2015 22:31

Reaktivaci mi to nenabídlo, ale v manuálu jsem našla, že se k ní dostanu pomocí F11 - včera to nešlo, že prý nesplňuju všechny nutný podmínky a dneska se to nade mnou asi slitovalo a mám počítač pěkně v původním stavu. Ještě bojuju s připojením k wifině, ale s tím mám problémy pořád, takže to určitě vyřeším. Moc všem děkuji za pomoc! :)

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”