Zvažuji také dětičkám do pokojíku (odrovnali DVD přehrávač ) a co jsem měl možnost poslechnou tak kvalitou zvuku ( do 6000,- Kč) se mi jevil jako jeden z nejlepších tento PANASONIC SC-PT150E-K .
Podpora všech formátů, velmi slušné provedení, ale především USB vstup kde můžeš vrazit např flešku s MPtrojkami, propojit s MP3 přehrávačem aj.
http://www.panasonic.cz/vyrobek.aspx?id=ADD_3813
http://www.panasonicmarket.cz/vypis.do? ... obek=11008
Běžná cena je kolem 5 tisíc i míň !
Jaké domácí kino
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Romando: dřevo je dřevo, to máš naprostou pravdu, ale ten Genius, no nevím nevím. Pokud hodnotíš zvuk podle toho, kolik skleniček v kredenci poskočí, pak možná. Slyšel jsem ty Geniusy a subwoofer nehraje, ten jenom duní (a po vypnutí bruní), co se týče satelitů, taky žádná sláva. Dřevo prostě není vždy zárukou dobrého zvuku.
Každopádně, co se týče poměru cena/výkon, jsou ty Geniusy celkem ok.

Elusive píše:Romando: dřevo je dřevo, to máš naprostou pravdu, ale ten Genius, no nevím nevím. Pokud hodnotíš zvuk podle toho, kolik skleniček v kredenci poskočí, pak možná. Slyšel jsem ty Geniusy a subwoofer nehraje, ten jenom duní (a po vypnutí bruní), co se týče satelitů, taky žádná sláva. Dřevo prostě není vždy zárukou dobrého zvuku.![]()
Pravda je že subwoofer je skoro základ.Na to taky naletělo pár mých známých a koupili si drahé komplety s plastem.Krásný kus nábydku,obvzvlášť sloupovky.Jenže jakmile jsem si u nich nevěděl rady s nastavením zvuku (chtěl jsem dosáhnout maxima na které jsem zvyklý doma),pozval jsem je vždycky na poslechovku ke mně domů a byli vždy velice překvapeni.Tím víc když jsem jim řekl že za skoro to samé dali zhruby o 8000kč víc.Subwoofer mi nehučí,ale krásně basuje a když mi ve filmu padá dům,tak je to opravdu velice realistické.Faktem zůstává že Genius má dost vadných kusů a je to celkem o štěstí koupit dobrý kus.Prodávají se vís jak 5 let a velice úspěšně.Pro začínajícího a nenáročného diváka opět doporučuji Geniusy.Do paneláku není co řešit.Samozřejmě pokud je k dispozici více peněz,tak jednoznačně AV Receiver.Rozhodující je poslech v domácím prostředí.NE v prodejně.Nebo poslechová místnost imitující obývák. Hodně štěstí při rozhodování.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Se vším souhlas, kromě "woofer (Genius) krásně basuje a woofer je skoro základ". Ne, on jenom hodně nahlas duní. Na padající domy ok, na chůzi tyranosaura taky, na poslech hudby nešťastné. Slitý, nepřesný, dunivý bas. Woofer není ani "skoro" základ. Pouze (většinou špatně) supluje neschopnost hlavních reproduktorů vyluzovat basy. Peace. 

- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děkuji za nazory,ale Géniusy jsem zavrhl, ty bych si koupil možná tak k pc, tale do pokoje ne.
Barone 80 litrů bohužel nemám, takže si asi koupím ty Sony ,nebo zkuste navrhnou ještě něco jiného
Barone 80 litrů bohužel nemám, takže si asi koupím ty Sony ,nebo zkuste navrhnou ještě něco jiného

MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže děkuji za pomoc,ale nakonec to vyřešily téměř 3/4 metru velké bedny tesla a zesilovač DENON a je to podle mě lepší jak domácí kino. Pokud budete chtít tak potom přidám fotky,(třeba pro karlose) 

MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a při tom stačilo ke štěstí tak málo
než koupit Geniusy ve dřevě které mají zmršený subwofer a nevýraznou produkci tak na ozvučení pokoje by stačilo bohatě:
http://www.barbone.cz/?stiid=58764&strs ... 070W%20RMS
a k tomu obyč DVD přehrávač co podporuje divX + titulky s 5.1 výstupem (na trhu je jich hafo)
do 2000,-
a máš domácí kino co svou reprodukcí zvuku i videa předčí sety domácího kina
ps: netlačte mě do geniusů slyšel jsem je mnohokrát ale logitechu nesahají po paty to už raději creative

než koupit Geniusy ve dřevě které mají zmršený subwofer a nevýraznou produkci tak na ozvučení pokoje by stačilo bohatě:
http://www.barbone.cz/?stiid=58764&strs ... 070W%20RMS
a k tomu obyč DVD přehrávač co podporuje divX + titulky s 5.1 výstupem (na trhu je jich hafo)
do 2000,-
a máš domácí kino co svou reprodukcí zvuku i videa předčí sety domácího kina

ps: netlačte mě do geniusů slyšel jsem je mnohokrát ale logitechu nesahají po paty to už raději creative

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nafotím to zítra, ted po tmě to nemá cenu. A myslím že ten zesilovač a dvě velký bedny hrajou výrazně lépe jak nějáký 5.1 sety.
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Já jsem osobně zastáncem čistého sterea. 2x40W RMS, nádhernejj zvuk ,který plastový bedýnky nikdy mít nebudou.K tomu Audigy2ZS, super a SAT stanice v HDTV, prostě fantazie.A na střih videa a úpravu zvuku nedostižné.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3440
-
od petrvorisek
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 16:26