Žert to jistě nebyl, asi jsi to jen špatně pochopil. Nejspíš tím bylo myšleno abys to warfórum napsal do google a pohledal. Ale výše máš odkaz od Honzy Paška co je to warez - warfórum.
Warfóra jsou weby, webové stránky jako třeba tato, ale tam se zabývají nelegální - trestnou činností. Např. jak co ošidit, jak zprovoznit nelegálně nabytý software apod. Na stránkách PC-help se warez nepoužívá a nesmí používat. Pokud sem někdo dá dotaz který se takové činnosti týká, např. půjčil jsem si systémové CD od kámoše a neumím to rozchodit, pak je takové téma bez odpovědi zamčeno a později odstraněno !
filmy ke stažení Vyřešeno
- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: filmy ke stažení
Po napsání tohoto odkazu do (warforum-Weslo)se neobjeví nic,tak nevím,jestli to má být žert.Nejsem žádný odborník přes P.C.,tak prosím mějte ohled a taky už nejem nejmladší(60),ale snažím se chápat.Díky
Pro ukázaní linků na stažení je u většin warfor potřebná registrace.
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: filmy ke stažení Vyřešeno
Přesně tak, stahování multimédií není nelegální. Pokud je ale budete šířit dále, je to zcela jiná situace..
Myslím, že se to zde již řešilo. Ale pokud by to někoho zajímalo, tak na googlu se dá najít hodně témat na toto téma.

Myslím, že se to zde již řešilo. Ale pokud by to někoho zajímalo, tak na googlu se dá najít hodně témat na toto téma.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- Nodon
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zajimavy je že google nepotřebuje registraci aby se tam dostala 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Amatérský film http://www.starwreck.com/download.php volně ke stažení! Parodie na Star Trek a Babylon 5
CZ titulky: http://www.titulky.com/Star-Wreck-In-Th ... -25028.htm
CZ titulky: http://www.titulky.com/Star-Wreck-In-Th ... -25028.htm
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”