Porovnani CPU
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Porovnani CPU
Jo jo co se tyce toho jeteho serveru, se SAS radicem, taky nad tou moznosti dost uvazuju. Dost vazne mam v merku neco takoveho http://www.czech-server.cz/server-hp-pr ... 0-256.html . To jde ne za tu cenu?
To je staré. Koukej se po HP G6, G7, DELL R610,R710, IBM M2, M3, FS S6.. minimálně 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Stare, ale ne zas tak moc stare, aby se na tom nedalo nejak smysluplne zacit
Uz si to zacinam rozdelovat. Pouziju vic pocitacu/serveru a kazdy k jine specificke cinnosti. Jako diskove pole je myslim, dost dobre pouzitelny.

No, má jen šest pozic pro disky, takže o použití jako diskové pole bych rozhodně s úspěchem mohl pochybovat. Stejně jako použití více počítačů pro více účelů v době virtualizace, kdy lze použít jeden hodně výkonný. Nicméně vidím, že se asi nechytám.. 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nestezuj si
Jo o virtualizaci jsem slysel, to je asi tak vsechno
I'm sorry, ale nemam cas narvat do hlavy vsechno hned ted, kdyz tu mam rozprogramovanej projekt, kterej je moje priorita a o tohle se zajimam predem, protoze vim, ze na to brzo dojde a chci si proste vsechno udelat sam... no o tomhle vsem HW a zpusobech co a jak vim prd(ale uz se diky vam vsem lepsim)
Takze jestli me chces trochu poucit, hod mi sem nejakej odkaz, kde se doctu rychle a srozumitelne, bez zbytecnosti kolem a nejasnosti, neco o te virtualizaci. danke 

Jo o virtualizaci jsem slysel, to je asi tak vsechno

Stačí si jen přečíst pár slov na Wiki. V praxi se dnes používají hypervizory VMWare, jakožto multiplatformní, KVM a XEN či OPENVZ nebo jiný kontejnery pro linux a HyperV pro windows. Každý má své využití a výhody a nevýhody. Ale to je na dlouho. Všechno nejde hned. Je třeba to nastudovat..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Porovnaní sestavy + kde muže být problém? Příloha(y)
od Ribendik » 12 pro 2024 11:04 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 831
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 12:26
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”