Omlouvám se za zpožděnou reakci. Takže využil jsem LIVE CD LINUXU. Chování o něco lepší než ve windows. Pár opravdu pár fotek lze otevřít. Pak opravdu pár fotek se otevře jen proužek fotky a nic. Nebo se neotevře vůbec. Již lze kopírovat z karty na disk. Při překopírování z oné hromady jen pár fotek lze otevřít jinak nic. Viz obrázky. Nějaká rada?? Z těch stovek fotek mi jde hlavně o zhruba 25 vánočních jinak at se se zbytek stane co chce.
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Led 2013 15:27) ---
Použil jsem KNOPPIX: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... y/knoppix/
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Led 2013 19:39) ---
Podařilo se mi z toho nakonec v linuxu dostat ty nejdůležitěší fotky. KOpíroval jsem to přímo z karty na disk v PC. Některé fotky otevřít nejdou, asi tak polovina je v pořádku a některé se otevřenou, ale je část fotky viz. obrázky příspěvěk výše. Formátování v karty skončí chybou, že nelze dokončit. V případě vložení karty do fotoaparátu a spustit formátování přímo ve fotoaparátu také nelze. Je nějaká možnost jak kartu zformátovat nebo otestovat? Nebo ji mám rovnou vyhodit? Každopádně děkuji za radu s linuxem pomohl moc a co jsmep otřeboval jsem z toho dostal.
Poškozená paměťová karta Vyřešeno
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3181
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek