Antivirus a CZC Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

WolfGunsCZ
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Antivirus a CZC

Příspěvekod WolfGunsCZ » 07 čer 2014 15:25

Přečetl jsem si to už ale moc to nechápu... :( Ale je třeba toto firewall? https://www.malwarebytes.org/

Reklama
Petison
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Petison » 07 čer 2014 15:33

Toto je výživná debata.To se zde bude řešit na dalších deseti stránkách firewall?A proč ,vždyt Kaspersky internet security ho má špičkovej.Stáhni si prosím tě tuto verzi http://shop.kaspersky.cz/product/kasper ... b=benefits

http://trial.kaspersky-labs.com/trial/r ... 1cs-cz.exe
vyzkoušej a pokud ti bude vyhovovat tak na dva roky stojí 1,349kč.

sojkin626
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod sojkin626 » 07 čer 2014 15:36

Souhlasim s tim co tu rikal Petison, tahle debata nema cenu, a jak se tu handrkujem cely den o ochrane kterou tu resime, tak pochybuji ze si ten antivirus stihnes koupit v tomhle zivote. Proste zkus nejakou Trial verzi a co ti bude vyhovovat to si kup.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

WolfGunsCZ
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod WolfGunsCZ » 07 čer 2014 15:42

Clorky
Moderátor / člen HW týmu
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Clorky » 07 čer 2014 15:43

Těchto, již 100 příspěvků mělo skončit na první stránce radami typu "Ano, kup si ESET." a měli bychom pokoj, já osobně nevidím jediný důvod, proč radit a vysilovat se kvůli někoho, kdo není schopen použít Google a posledních 371 příspěvků si z nás jen dělá prdel. Viz asi patnáct témat ohledně jeho PC sestavy.

Tohle je přesně věc, která se dá vyhledat. Stačí napsat do Google "doporučené antiviry 2014" nebo "jaký antivirus 2014" a rozhodnout se na základě článků a testů... Ne. Je totiž lepší zeptat se na fóru, kde tě má už hromada lidí až po krk z ustavičně dementních témat.

Krom toho všeho mu bude stejně jakýkoli antivirus k ničemu, když mu nejsme schopni vysvětlit, že ho neochrání před vším, ani ten nejlepší z nejlepších antivirů.

Nechtěl jsem to napsat, ale jak si ty snaživé příspěvky od ostatních čtu, tak to prostě nejde vydržet.

Petison
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Petison » 07 čer 2014 15:47

Clorky souhlas :D

WolfGunsCZ
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod WolfGunsCZ » 07 čer 2014 15:50

cimr
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod cimr » 07 čer 2014 15:50

Wolfgamescz nevím jestli si natolik retardovaný aby si nepochopil to, co se ti tady všichni snaží říct nebo to ze sebe jenom děláš. Přečti si celé téma znovu a pak se rozmysli co napíšeš. Jinak žádný antivir, ani ten sebelepší tě neochrání od lidské hlouposti.
CPU: Intel Core i3-3240 (3,4GHz)
GPU: ATI Sapphire HD7790 1GB OC DDR5
RAM: 2x Kingston 4GB DDR3 1600MHz
HDD: Seagate Barracuda 7200, 500GB

WolfGunsCZ
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod WolfGunsCZ » 07 čer 2014 15:51

To vím!

Petison
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Petison » 07 čer 2014 15:52

Kupsi ten Pure pokud využiješ funkce co má navíc a nevadí ti že je dražší.jako Zvýšené zabezpečení finančních transakcí prostřednictvím jedinečné technologie Kaspersky Safe Money
Zabezpečení dat flexibilními funkcemi zálohování a obnovení včetně bezplatného zálohování online.Jinak detekcí jsou stejný.

Jinak já viry neřeším.Nejlepší řešení nainstalovat čistý systém + všechny programy a ovladače a udělat zálohu disku C na jiný disk.Např. programem Acronis nebo Macrium Reflect (ten je zdarma).Pak můžeš chytit třeba sto virů a nic se neděje.Uděláš obnovu disku C ze zálohy v tom programu a za dvacet minut máš počítač přesně ve stavu když jsi dělal tu zálohu.Používám to již několik let a je to nejlepší řešení když se nechceš trápit reinstalem.
Doporučuji uzamknout toto zbytečné téma.

WolfGunsCZ
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod WolfGunsCZ » 07 čer 2014 15:55

No to je složité... Když jsem si dal do Googlu "Antiviry 2014" tak tam zase doporučují zase ten Eset no a pak si vyberte! :( Když vy mi tady pořád říkate Eset ne! Takže tedy ten Kasperský bude nejlepší řešení? ( http://shop.kaspersky.cz/product/kasper ... b=benefits ) A prosím řekněte pravdu ne že se mě chcete už zbavit.... nerad bych vyhodil 2 000 Kč...
Naposledy upravil(a) WolfGunsCZ dne 07 čer 2014 15:56, celkem upraveno 1 x.

Petison
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Petison » 07 čer 2014 15:56

Si z nás děláš prdel vid? Nejlepší bude už na tvoje dotazy neodpovídat.Odpovědí máš zde dost tak si to přeber.Howg

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”