Tato kopie Windows není pravá. Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tato kopie Windows není pravá.
Dobrý den, píšu sem, tedy po starém tému trojánek české policie, který byl poloúspěšně odstraněn, se objevuje že windows není pravý, ano, přiznám se jsem ilegalista
Ale furt tady je to, že mi to nikdy nedělalo, prosím odpovědi.

Re: Tato kopie Windows není pravá.
Co jako čekáš za odpověď, kup si legální systém...
MB: Gigabyte 770T-USB3 CPU: AMD Phenom II X4 955 3.2GHz @ 3.6GHz + Arctic Freezer extreme Rev.2 RAM: Kingston DIMM 4096MB DDR III 1600MHz HyperX GPU: HD5850 PowerColor PCS+ Case: Cm Elite 330 black HDD:Crucial m4 128GB, Seagate Baracuda 320GB, Samsung 1TB, 2TB Zdroj: Seasonic S12 620W
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ale proč mi to jinak NIKDY nedělalo? A další - .. U legálních systému se to PÁRKRÁT také dělá, bohužel, a pokud můžu dodat, když se mi načítá windows a píše vítejte, napíše mi to něco se ,,slui.exe"
Že ti to dříve neudělalo neznamená že MS se nesnaží tyto nelegální kopie eliminovat. Raz za čas prostě MS vypustí aktualizaci, která ověřuje pravost. Tímto bych to tady uzavřel..... a nepokračoval.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Bude to virem, né aktualizací :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tato kopie Windows není pravá. Vyřešeno
Kup legální OS a bude po problému. Zamykám. Warez se tu neřeší.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”