Čau, mám opět problém..
V koupelně máme klimatizaci, místnost hned vedle, takže stejná větev na kterej mám připojenej PC. Když jí někdo zapne, tak mi lupne v reprákách. Někdy je to jen takový tichý lupnutí, někdy mrda jak prase, že z toho spadnu z židle. Takže co s tím? Pomohlo by zapojit PC za přepěťovku? Mám možnost si jí půjčit, ale až tak za týden.
Nemůžou se tím repráky zničit?
Nevim kdy to začalo, tu klimatizaci normálně nikdo nepoužívá, zapne se jen když někdo omylem po tmě sáhne na špatnej vypínač.
Repro mám Genius 5000, ale mám dojem že to dělali i předchozí bedny.
Lupnutí repro při zapnutí klimatizace ve vedlejší místnosti
Lupnutí repro při zapnutí klimatizace ve vedlejší místnosti
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Re: Lupnutí repro při zapnutí klimatizace ve vedlejší místno
Pokud ji nikdo nepoužívá, pak ve spinači odpoj jeden drát a máš to vyřešené.
To samé mám když pustím lampičku mám to tak dva roky a reprákum nic není ..
BS: No, víš jak to chodí, když jí odpojim, tak bude potřeba..
A už to je znamení že není něco v pořádku, asi v elektroinstalaci, takže bych to nerad přehlížel.
Rád bych věděl co to znamená, a pak to nějak vyřešil.
A už to je znamení že není něco v pořádku, asi v elektroinstalaci, takže bych to nerad přehlížel.
Rád bych věděl co to znamená, a pak to nějak vyřešil.
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Možná by pomohla výměna odrušovacího kondenzátoru v klimatizaci, anebo zapojení PC na jiný fázový okruh.
Kondenzátor ani nevim jestli tam nějakej je.. je to celý ve zdi, takže přístupnost nulová.
Připojit to na jinej fázovej okruh nemám jak, jedině že bych si přestěhoval PC do jinej místnosti, a nebo si natáhnul dráty ze světel, ale oboje se mi zrovna moc nechce.
Asi to vypadá tak že teda počkám, a půjčím si od kámoše tu přepěťovku. Jestli to vyřeší, tak jí asi koupim. Imho by to určitě vyřešila UPSka, ale na tu nemám.
Připojit to na jinej fázovej okruh nemám jak, jedině že bych si přestěhoval PC do jinej místnosti, a nebo si natáhnul dráty ze světel, ale oboje se mi zrovna moc nechce.
Asi to vypadá tak že teda počkám, a půjčím si od kámoše tu přepěťovku. Jestli to vyřeší, tak jí asi koupim. Imho by to určitě vyřešila UPSka, ale na tu nemám.
Just Fucking Google It!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus se podívat zda kabel k reprákům ze zvukové karty v PC, nejde souběžně s napájecími kabely z el. sítě.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No, mám ho smotanej za subwooferem do cívky, a hned u něj prodlužku s kabelama.
Jo, a subwoofer mám hned vedle PC.
Může to být tím?
Jo, a subwoofer mám hned vedle PC.
Může to být tím?
Just Fucking Google It!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Může.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Obzvlášť vytvořená cívka je problém. Funguje jako anténa. Zkus dát kabely co nejdále od sebe, jak je to možná. Možná, že se to poněkud zlepší.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Připojil jsem repro na jinej vstup (maj 4 vstupy), k mobilu, kabel natáhnul úplně jinudy, a stejně to lupalo. Takže jsem ještě zkusil fyzicky odpojit kabel kterej vede ze zvukovky do sw, a zdá se že to nelupe.
Ale nevim to určitě, z koupelny jsou slyšet jen ty hlasitý lupnutí, ty tichý ne.. ráno to ještě otestuju s asistencí táty.
Ale nevim to určitě, z koupelny jsou slyšet jen ty hlasitý lupnutí, ty tichý ne.. ráno to ještě otestuju s asistencí táty.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2715
-
od sampooonek
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 22:01
-
- 0
- 4779
-
od TheSalon112
06 bře 2025 11:06
-
-
27” Odyssey G5 Gaming Monitor nejde repro Příloha(y)
od pepan321 » 10 říj 2024 10:05 » v Problémy s hardwarem - 3
- 2251
-
od pepan321
10 říj 2024 10:44
-
-
- 1
- 1850
-
od MrVoltz