PC tuning - Průhledná PC skříň Vyřešeno
PC tuning - Průhledná PC skříň
Dobrý den nevíte někdo kde se dá sehnat nějaká průhledná pc skříň ( ne pouze bočnice ale celá skříň ) viz. obrázek. Předem děkuji za odpovědi.
- Přílohy
-
- průhledná PC skříň.jpg (8.81 KiB) Zobrazeno 1064 x
Re: PC tuning - Průhledná PC skříň
Je to pěkné, ale sehnat to nevím kde. Jedině rozebrat stávající PC skříň a a nahradit plexisklem.
Naposledy upravil(a) Cleric dne 24 úno 2013 14:27, celkem upraveno 1 x.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Být tebou, tak zůstanu u Cooler Master HAF 932 ... (ty jí vlastně nemáš)
Průhlednou skříň u nás asi neseženeš, maximálně by ti jí někdo udělal na zakázku, i o tom ale pochybuju. Navíc, všude by byly vidět kabely.
Průhlednou skříň u nás asi neseženeš, maximálně by ti jí někdo udělal na zakázku, i o tom ale pochybuju. Navíc, všude by byly vidět kabely.
-
- Pohlaví:
Tohle by sis asi musel nechat vyrobit. Pro nějakého strojaře to nebude problém, ale materiál a práce nebudou nejlevnější.
za 1) Cooler Master HAF 932 Advanced mám. a za 2) Jde mi právě o to aby byli vidět úplně všechny věci co do PC patří ( od kabelů přes větráčky až po ty nejpotřebnější komponenty jako je základní deska, grafika, atd..... ). Ale nevím jak by to bylo s prachem myslíš že kdyby jsem před větráčky dal prachovej filtr že by se tam (skoro) nic nedostalo? Blue Spirit : Nevěděl by jsi kolik by to tak stálo?
-
- Pohlaví:
Nevěděl. S plexisklem jsem dělal za komunistů před 30 lety a plexisklo bylo drahé. To bude asi nejdražší. Nějaké ty úhelníky a železa se koupí za pár korun. Ale je s tím dost práce.
Našěl jsem kolik stojí deska a je to dle tloušťky - http://eshop.zenit.cz/plexisklo/desky-plexiglas/gs/
Našěl jsem kolik stojí deska a je to dle tloušťky - http://eshop.zenit.cz/plexisklo/desky-plexiglas/gs/
Re: PC tuning - Průhledná PC skříň Vyřešeno
Tohle se da vyrobit - potrebujes plany (najdes na netu) a pocitej tak kolem 10.000 Kc s praci nebo koupit na Ebay jako kit (200-300 USD + postovne)
Co se tyce prachu - jakmile tam das prachovy filtr, mas cca 20x mene ucinne chlazeni - ktere v podstate vubec nechladi i kdyz ventilatory bezi naplno.
Co se tyce prachu - jakmile tam das prachovy filtr, mas cca 20x mene ucinne chlazeni - ktere v podstate vubec nechladi i kdyz ventilatory bezi naplno.
-
- Pohlaví:
No já tipoval že kdybych to měl dělat, tak těch 5 tis. včetně materiálu. Ale nedělal bych to :-)
Tak dik za odpovědi. Asi si prostě koupim normální novou PC skříň, seženu si kus plexiskla a dám tam jen průhlednou bočnici. Diky
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”