Nazdar,dá se propojit tablet s mobilem tak, aby využíval jeho integrovaný modul GPS? Konkrétně HTC Incredible S a tablet např. Prestigio MultiPad PMP5770D.
Nechce se mi dávat 6500,- za 7" tablet Samsung. Díky.
Propojit tablet s HTC (GPS modul) Vyřešeno
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Propojit tablet s HTC (GPS modul)
Můžeš zkusit program TeatherGPS, root není potřeba. Zprostředkovává GPS skrze wifi - tudíž musíš být na stejné wifi.
Jinak je většina programů přes Bluetooth, který boužel nemáš. Přes OTG kabel, jsem nic moc nenašel.
Můžeš zkusit.
Jinak je většina programů přes Bluetooth, který boužel nemáš. Přes OTG kabel, jsem nic moc nenašel.
Můžeš zkusit.
Aha, no a neměl bys tip na nějaký solidní tablet 7" (větší nechci,pouze v sebeobraně),tak okolo 5000,- ? Dík.
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tablet Prestigio MultiPad PMP5770D, co si zmínil v prvním příspěvku, není vůbec špatná volba. Má skvělé zpracování (mimo jiné tablet prestigio mam, ne tento mam 9,7"). Za tu cenu, je to ideální řešení - výkonný procesor pro vše potřebné od videa po nějaké to hraní, IPS display, RAM dostačující na android 4.1, dostupných 16GB + lze rozšířit MicroSDC. Pokud teda nepotřebuješ vymoženosti jako bluetooth, hdmi, gps, elektronický kompas atd. Záleží hlavně použití tabletu , jestli chceš ho používat jako navigaci, hraní, čtení knih. Jediná výtka je výdrž, ale tablet budeš stejně nabíjet neustále tak či tak. Jsou samozřejmě lepší tablety za vyšší cenu (Nexus 7 apod.) Můžeš zavítat na androidforum, kde najdeš dost témat, který tablet vybrat. 

Jedná se mi hlavně o to, že trajdám a fotím. A co si budeme nalhávat, display na DSLR je menší než na mobilu. Čili se občas potřebuju kouknout co jsem závěrkou sejmul. Histogram je fajn,ale občas není od věci ladit podle oka. A proto ten tablet. To propojení s GPS by byla taková třešnička na dortu, díky za snahu. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 5139
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 13:11
-
- 3
- 2656
-
od Mety
20 bře 2025 21:12
-
-
Jaký tablet kolem 3000Kč ?
od michal84 » 22 lis 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 4108
-
od michal84
22 pro 2024 21:43
-
-
-
Grafický tablet - pomoc při výběru
od showpayne » 12 srp 2024 19:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2143
-
od cisadesign
14 srp 2024 13:35
-
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4641
-
od Zivan
15 bře 2025 08:57
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”