Fatal error S302

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Lord
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Fatal error S302

Příspěvekod Lord » 03 led 2007 17:01

Zdravím všechny, před vložením tohoto dotazu jsem prohledal fórum dle klíčových slov a dle výsledku se to tu zatím neřešilo. Potřeboval bych pomoc od zkušenějších, řešil jsem to s kamarády i na jiném fóru a řešení jsem se nedobral. Systém mám Win XP, SP2.

Jedná se instalaci některých add-onů do hry Microsoft Train Simulator, ale to není podstatné. Vložím CD do mechaniky, to naběhne, vyberu jazyk instalace, proběhne rychlé okno (příprava instalace) a pak naskočí hláška "Fatal Error S302: Setup cannot find setup.inf". Přitom když to zkouším instalovat třeba na notebooku, tak jde vše v pohodě. Včera jsem přeinstaloval XP SP2, dělalo mi to předtím, ale dělá mi to i teď na úplně čisté instalaci, ať to pouštím z CD nebo obsah zkopíruju do PC a pustím z PC. Dělá to v CD mechanice i v DVD mechanice. Soubor setup.inf v počítači mám. Do PC se přihlašuju přes uživatelské konto. Nevím, co by ještě bylo potřeba sem napsat za detaily....
Mějte se.
Lord

Reklama
Beran.
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Beran. » 03 led 2007 17:09

vypadá to na problém s mechanikou, ale hlavně s cd které je nejspíš poškrábané, mechanika na notebooku to ještě snese, ale mechanika v pc už s tím má problém... podobný problém občas mívám s kamarádovým cd, kdy se mechanika tváří jako že tam žádné cd není
Procesor: AMD Athlon 64 3700+, 2200 MHz (11 x 200)
Paměť: 1024 MB ram (PC3200 DDR SDRAM)
Základní deska: DFI nF4-u
Grafárna: Radeon X1950 Pro (256 MB)
HDD: ST3320620A 320 Gb

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”