Sekání Youtube 480p Vyřešeno
Sekání Youtube 480p
Zdravím, mám notebook Toshiba Satellite Pro L500-1HC, a má Intel Core2 Duo, 4 GB RAM grafika integrovaná Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family. Několik měsíců po koupi to jelo v pohodě. Pak jsem přeinstalovával systém a začalo to blbnout a teď nerozjedu na youtube videa skoro ani s 480p. Nevíte, jak by se to zase dalo urychlit?
Re: Sekání Youtube 480p
Na stránkách výrobce v záložce SUPPORT->Drivers hledám svůj notebook a není tam. Je starej asi 4-5 let.
Ale to je všechno na Win XP.
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Máš rovnou uvést jaký máš OS :-) tady máš: downloadcenter.intel.com
Mám Win 7 64-bit. Zkoušel jsem to hledat na Podpoře Toshiba.com a nic to nenašlo. Pak jsem zkoušel i stránky intelu, a to mi našlo v pohodě, jenže po stáhnutí té nejnovější verze a instalaci mi to vyhodilo chybu, že nefunguje na tomto počítači...
Edit/// A ještě tam bylo napsáno, že pro stáhnutí správného ovladače mám jít na již zmiňované oficiální stránky výrobce... takže začarovaný kruh
Edit/// A ještě tam bylo napsáno, že pro stáhnutí správného ovladače mám jít na již zmiňované oficiální stránky výrobce... takže začarovaný kruh
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Hoď sem odkaz z intelu co jsi to nainstaloval :-)
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
flushed píše:Mám Win 7 64-bit. Zkoušel jsem to hledat na Podpoře Toshiba.com a nic to nenašlo. Pak jsem zkoušel i stránky intelu, a to mi našlo v pohodě, jenže po stáhnutí té nejnovější verze a instalaci mi to vyhodilo chybu, že nefunguje na tomto počítači...
OK, odinstaluj ovladače, restartuj stroj, pokud si k notebooku dostal CD s ovladači - nainstaluj je, pokud ne - nainstaluj ty co máš stažené.
Odinstaloval jsem starej ovladač a potom tam už ten novej šel nainstalovat. Ale pořád se to seká. Možná je to akorát tím stářím notebooku.
- pulsik
- člen BSOD týmu
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Už mě napadá jen aktualizace flash playeru a vyčistit pc s CCleaner, pokud by ani to nepomohlo tak udělej HijackThis třeba ti tam kluci něco najdou :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3283
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57