Ahojte,
pri kúpe notebooku pred 2 rokmi bol v ňom už nainštalovaný program Cyberlink YouCam, fungoval dobre až donedávna, keď mi začalo hlásiť chybu, že mám pripojiť kameru, pretože nemôže rozoznať žiadnu kameru. Ja mám však vbudovanú kameru v notebooku. Vyskúšala som program odinštalovať, a nainštalovať program ManyCam, no ani to nefungovalo, tak som ešte skúsila nainštalovať program Splitcam, no to už vôbec nefungovalo. Mohli by ste mi prosím pomôcť čo s tým teraz ? Často som využívala videohovory na Skype, no teraz nemôžem pretože nejde kamera a ja vôbec neviem čo s tým.
Ďakujem.
problém s webkamerou (Cyberlink YouCam)
-
- Pohlaví:
Re: problém s webkamerou (Cyberlink YouCam)
Vítej na PC-Help!
Co je to za nb a jaký systém i 32/64bit?
Co je to za nb a jaký systém i 32/64bit?
Problémy su hlavne, ak ste náhodou nemali nainštalovaný program, ktorý v každom inom programe prepína vašu hlavnú webkameru na program. T.z. že asi stačí iba prepnúť kameru.
@Blue Spirit - mám notebook Samsung Q530 s Windows 7 , 64b
@Xaness som tak trochu technický antitalent, tak nerozumiem o akom nainštalovanom programe hovoríte. Neviem, ako ´´prepnúť´´ tú webkameru, lebo v ovládacom paneli, zariadeniach nemôžem nájsť informáciu o webkamere, neviem čo ďalej
Snažila som získať nejaké info zo zahraničných fór, a našla som len samé negatívne príspevky o cyberlink webcam. Každému to fungovalo niekoľko mesiacov v úplnom poriadku a potom z dňa na deň to prestalo fungovať, akokeby nemali žiadnu integrovanú kameru.
Neviete o nejakom programe, ktorý by som si mohla nainštalovať a má veľkú šancu, že mi bude fungovať ?
Snažila som sa aj pripojiť externú kameru, ale ani to nejde !?
@Xaness som tak trochu technický antitalent, tak nerozumiem o akom nainštalovanom programe hovoríte. Neviem, ako ´´prepnúť´´ tú webkameru, lebo v ovládacom paneli, zariadeniach nemôžem nájsť informáciu o webkamere, neviem čo ďalej
Snažila som získať nejaké info zo zahraničných fór, a našla som len samé negatívne príspevky o cyberlink webcam. Každému to fungovalo niekoľko mesiacov v úplnom poriadku a potom z dňa na deň to prestalo fungovať, akokeby nemali žiadnu integrovanú kameru.
Neviete o nejakom programe, ktorý by som si mohla nainštalovať a má veľkú šancu, že mi bude fungovať ?

Snažila som sa aj pripojiť externú kameru, ale ani to nejde !?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3385
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36